Šta je novo?

Nvidia PhysX

Radi , ali samo u vantage marku imam reyultate , batman nece da mi radi uopste , mirrors edge radi dok ne pocnu da pucaju stakla masovno a onda zabaguje kao da radi na procesoru ...pi!Trayim jos igara u kojima bih probao ...

Poslednja izmena:
Sta se dobija ovm kombinacijom? Mozes da okaci neki screen sa rezultatom u toj varijanti i varijanti gde ce 285-ica da radi i fiziku.

E izvini za zakasnjenje sa odgovorm bio sam banovan .
Nisam hteo obe da rade fiziku vec samo 8800 , pogresno si protumacio . Tako da rezultat je ... 285 radi grafiku , 8800 fiziku i sve izgleda i ide extra .

E izvini za zakasnjenje sa odgovorm bio sam banovan .
Nisam hteo obe da rade fiziku vec samo 8800 , pogresno si protumacio . Tako da rezultat je ... 285 radi grafiku , 8800 fiziku i sve izgleda i ide extra .

Nisam ni hteo da obe rade fiziku. Nego:
Var 1 - 285 grafika + 8800 fizika i
Var 2 - 8800 grafika + 285 fizika.

Cisto da vidimo razliku u / Batman / Mirrors edge...

Ja vecu glupost u zivotu nisam video, ovo je takvo prodavanje muda za bubrege da to nije normalono... jos su mu i sliku stavili-ahahaa.... prikrpili mu g92 koji i inace jedini donosi zaradu nvidi,e sta je batman docekao.

Nije ovo lose, samo koja ce biti cena? Ako ovaj hybrid izadje vise od GTX285 onda se ne isplati.

Bilo je o njoj na Benchmark-u. ( Ovde. ) Pominje se cena od 350$, dakle skuplja od GTX 285.

Poslednja izmena:
Pročitah na Toms Hardware glasinu da su ljudi uspjeli da pokrenu Nvidia fiziku + Ati grafiku na XP . Meni to radi na Win7 , ali XP...??? Jeli uspio neko ???

@bole

i mene zanima ATI plus CUDA koje su kartice kod tebe ja bih upario 5850 ili 4890 i GTX260/216 hteo bih da pokrenem video konverziju za koju je pozeljna Cuda, konkretno vReveal i moveeReveal. Dali si nesto posebno setovao u W7

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
nazalost nesto nije u redu sa linkovima ya skidanje ...ako je neko vec skinuo neka posalje ...

Hvala puno , da se bacim na posao ..

Kolika je razlika u brzini kad se tera fizika na gt220 i gt9500 sa 512mb

U igrama kod kojih je PhysX implementran toliko marginalno da se i ne primeti (recimo sve igre bazirane na U3 engineu) fizika ce raditi sasvim normalno na ATi GPU. Kod igara kod kojih je PhysX implementiran do nivoa da ima sta da se vidi (tipa Mirror's Edge ili Arkham Asylum), nema smisla igrati (sa ukljucenom fizikom) bez nVidia GPU u masini. Igra ili nece raditi ili ce cesto davati jednocifren broj FPS. No kad se fizika iskljuci igra ce ici normalno, bilo da je tera ATi ili nVidia.

Poslednja izmena:
Ni na jednoj nece raditi kako treba sa atijem , probao sam physx mape sa 5850 i c2d u UT3 i to je manje od 20 fps...

Mislio sam ne samo na atiju, nego nvidia+ati...

Kad pustis mape iz U3 na 5850 i 8800 zajedno da li onda 8800 odradjuje fiziku i daje bolji frejmrejt

Kad pustis mape iz U3 na 5850 i 8800 zajedno da li onda 8800 odradjuje fiziku i daje bolji frejmrejt

UT3 mi je bio fail , znaci sa 8800gt na fizici uzasno je radilo 20-25 fps , nesto nije u redu radilo sa ovim patchom. Dok recimo Batman , koji koristi heavy physx u odnosu na UT3 , je radilo kako valja , dakle sa on-physx bez 8800gt 2-5 fps , sa 8800gt 50 +... Ali je kutara , eo mi je batman otkazao poslusnost , driver za fiziku mi je pobrljavio , a mislim da je i do wina , ipak je star 3 mjeseca , sto je kod mene dosta . Vidjecu po reinstalaciji kako se ponasa . By the way na XP64 nisam uspio da proradi fizika . Javlja mi da je file in use , ovaj koji treba patchovati , a ne mogu da pokrenem XP64 u safe modu jer je win 7 primarni OS...

http://www.mediafire.com/?mmjoyizhjie
http://www.filefront.com/15075411/PhysX_9.09.1112.rar/

PhysX_9091112info.png

Nova Fizika:D

Poslednja izmena:
Jesi probao da li radi , i ima li podrsku za XP 64 ?

Da li postoji trenutno neka šansa da proradi kombinacija ATI + NVidia GPU u istoj mašini gde bi ATI radio grafiku, a NVidia fiziku?

Ta nova verzija Phisycsa mi vise ne stoji u control panelu, niti u start meniju, jel tako kod svih ili sam ja izuzetak? :)

Nazad
Vrh Dno