A koje su performanse?![]()
nVidia ce nastaviti da sisa ovce, sve po redu.
Osoba koja ne ume da prepozna vrednost i preplacuje nesto - ovca. A kupovina nVidie ove sezone je svakako preplacivanje.Kakve ovce? Ovce nemaju para za ovakav hardver.
Sposobni koji zarade i mogu sebi da priušte takvu kartu(ili dve), svakako nisu ovce.
Ta glupost "šišanje ovaca" stvarno mora da prestane.
Isto kao i za Apple fanove - ovca za sisanje. Moze i "Vuk sa Wall Streeta" za sisanje jer vam smeta to ovca.A šta ako neko hoće da preplati nešto jer mu se sviđa i u mogućnosti je?
Osoba koja ne ume da prepozna vrednost i preplacuje nesto - ovca.
Do 10℅ sporija od Titana, cena izmedju 750-850$. 1080 nece pojeftiniti, nVidia ce nastaviti da sisa ovce, sve po redu. Ako Vega bas fejluje (bude ista ili sporija od 1080) e onda ce 1080-Ti biti jos skuplja.
Možda iz tvog ugla, ali to ne menja činjenicu da ima, može i da to radi svojom voljom.
Zašto bi to meni smetalo? Hoće li izaći sunce ako ne kupim 1080Ti? Hoće.
Da li mrzim onog ko može da je kupi? Ne, svaka mu čast!
Da li bi je kupio da sam u mogućnosti? Da, kupio bi je.
Ceni i budi zadovoljan onim što imaš i budi svestan gde ti je mesto u ovom surovom svetu, a slobodno vreme troši na unapređenje kvaliteta života, a ne na ljubomoru/preziranje/pljuvanje onih koji su sposobniji/imaju više od tebe i život će ti biti mnogo lepši. :wave:
Pa meni to ne smeta, neka svako radi sta hoce, nikoga ne mrzim itd. Da li je kupovina hi-end ponude nVidie dobra? Nije.Možda iz tvog ugla, ali to ne menja činjenicu da ima, može i da to radi svojom voljom.
Zašto bi to meni smetalo? Hoće li izaći sunce ako ne kupim 1080Ti? Hoće.
Da li mrzim onog ko može da je kupi? Ne, svaka mu čast!
Da li bi je kupio da sam u mogućnosti? Da, kupio bi je.
Ceni i budi zadovoljan onim što imaš i budi svestan gde ti je mesto u ovom surovom svetu, a slobodno vreme troši na unapređenje kvaliteta života, a ne na ljubomoru/preziranje/pljuvanje onih koji su sposobniji/imaju više od tebe i život će ti biti mnogo lepši. :wave:
Imaju rekordnu zaradu, ne prodaju. A zaradu imaju jer su podigli cene, svesni da imaju potrosace ovce za sisanje.Da je to tačno ne bi imali rekordnu prodaju Pascal karti. Ili su po tebi svi ovce ?
+1
Da li je kupovina hi-end ponude nVidie dobra? Nije.
Imaju rekordnu zaradu, ne prodaju. A zaradu imaju jer su podigli cene, svesni da imaju potrosace ovce za sisanje.
Ja jos nikada ovde nisam procitao da je neko rekao "moze mi se" vec sam citao redove i redove o tome kako se to isplati i kako je ko dobro prosao
Jos niko nije napisao "Mogao sam i bolje da prodjem, nije mi neka kupovina ali imam para pa me bas briga, zivela nVidija".
Ali poznato je da su fanboys Intela, Applea i nVidie posvadjani sa stvarnoscu. Ja jos nikada ovde nisam procitao da je neko rekao "moze mi se" vec sam citao redove i redove o tome kako se to isplati i kako je ko dobro prosao
U najboljim vremenima, top modeli su kostali oko 350€, to su da idealne cene u poslednjih 15 dgodina. Po meni, i istorijskom aspektu price, do 450 € za takav model je prihvatljivo, sve ostalo je manje ili vise neukusno,pogotovo ovo sto nVidia radi sa Pascalom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari