Da li ti znas da citas ove grafikone, i da li znas sta znaci kada se kaze da frejm malo zakasni?
Ja nesto malo znam, nisam expert, ali bre de nadje 295X2 da uporedjujes za frametime, pa ona nije bas primer dobrog gameplay i vise ide na los stuttering.:eyebrows:
EDIT: Al se jurimo po tema-ma😀
Na osnovu cega si zakljucio da poredim R9 295 ne govorim o dual gpu karti nego o R9 290X singl gpu?
Eto ako ja ne znam da citam grafikone sta onda znaci lower is better, i sto je R9 290X ispred GTX780ti?
Da ti jos jednom skrenem paznju govorim o singl gpu kartama, ovde na forumu nisam vidio da je iko uzeo R9 295X2 ta karta se nasla u testu, a ti si se odma ufatio za nju ko pijan plota
😀
@DeRadicci ja samo odgovaram argumentima na neistinite tvrdnje pojedinaca, posto moderatori ne reaguju na gluposti koje se pisu po forumu (jednostavno neko sa strane ko cita forum moze steci takav utisak da AMD ne valja ni za sta i da treba da uzme Nv kartu i da plati boga oca pitaj koliko vecu cifru, bezveze), samo pokusavam da skrenem paznju da se bude realan, tamo gdje postoji problem da se on obrazlozi cinjenicama/argumentima, ali ako se nesto izmislja i svodi na to bruji net, ljudi pricaju to treba jednostavno sankcionisati, posto nema sankcija ja to pokusavam argumentima obrazloziti, ali na svaki moj post dolaze 2 replay-a kako bruji internet kako je to boze neki problem...a nema se ni jedan valjan dokaz.
Sigurno da ispadne dosadne da se ovo cita, ali ajmo onda ovako: Ne valja AMD, ne valjaju driveri, pakovanje (karton zeljkova tvrdnja xaxaxx :d) izbrisat sve teme vezane za AMD jer samo AMD smeta ljudima koji koriste Nv karte, vise se zale korisnici Nvidije na amd proizvode nego samo vlasnici AMD karti, pa dokle vise majku mu treba imati neku granicu.
Evo ovde se zaustavljam nadam se da me nece niko citirati (mogu se nadat koliko hocu :d)...