Šta je novo?

NVIDIA (opet) u problemima... crv u Jabuci

hm, kazes "poslali u servis", dakle ti ne radis u servisu. :)

predpostavljam da su ti MacBookovi kupljeni za firmu... - da li znas koji su modeli u pitanju? jesu li kupljeni jedan za drugim... ?

kazem poslali u "servis" jer ne znam tacno gde su ih poslali, verovatno u neki od Apple centara koji je poslao dalje u Kinu...Inace nisu uopste za firmu nego svi od mojih ortaka sa univerziteta :) Da nisam video mojim ocima pa 'ajde nego licno video...Linije po ekranu, crn ekran,...

Poslednja izmena:
eto, ti si prvi koji je potrvrdio da crkavaju :)

pitam sve to jer se razmiljam da kupim polovna MBP...

btw uglvanom ih ne "salju u kinu" vec lokalni serviser naruci deo pa ga zameni, u srbiji bi to trebalo da traje najvise 15tak dana...

eto, ti si prvi koji je potrvrdio da crkavaju :)

pitam sve to jer se razmiljam da kupim polovna MBP...

btw uglvanom ih ne "salju u kinu" vec lokalni serviser naruci deo pa ga zameni, u srbiji bi to trebalo da traje najvise 15tak dana...

Njima su navodno rekli da su ga poslali u Kinu i da su im zemenili maticnu plocu sa sve grafikom...Mada to je opet najmanje vazno dok oni ispune svoj deo dogovora, a to je da ga poprave i ako je izvan garantnog roka...

Njima su navodno rekli da su ga poslali u Kinu i da su im zemenili maticnu plocu sa sve grafikom...Mada to je opet najmanje vazno dok oni ispune svoj deo dogovora, a to je da ga poprave i ako je izvan garantnog roka...

Apple ima dosta programa koji daju garanciju van garantnog roka jer je njihova greska!

Tako je i sa nvidia chipovim u MacBookPro (menja se kompletna maticna (logic) ploca jer je na njoj sve: CPU, GPU...).

Isto je i sa nekim iMac G5 i eMac modelima koji imaju lose kondezatore... do prosle godine si mogao da dobijes besplatnu zamenu maticne ploce na racunaru iz 2004.

sto je inace ok - oni zu *****ali sve te stvari pa neka ih i zamene/poprave za dzabe!

(inace to sa kondezatorima je izgleda ista prica kao i sa Epox plocama - neka kineska firma je izgleda u tom periodu (2004.-2005.) celoj planeti uvalila kondezatore koji rade max. godinu dana! :D)

Kako ipak zaraditi nešto na čipovima by Nvidia
image3.php

Ovo je privjesak kojeg svaki pravi Nv***** mora imati :).

Source:
http://www.nordichardware.com/news,9086.html

Ne vidim zasto izvrgavati ruglu ovaj gadget. NVidia odavno prodaje majice, torbe, rance, kackete, pa cak i opremu za bebe sa NV logom. Neki ljudi vole brend, neki ne.

Pa, neznam, ovo mi izgleda kao kad bi BMW npr. prodavao loše izlivene klipove kao pepeljare :). Slažem se za majice, torbe i ostalo.

Haha, komentar jednog lika sa drugog foruma. :D

neliz je napisao(la):
I was able to up the amount up to 5000 pieces and it would still tell me it's in stock. anyone wager a guess how much G98's are nVentory?

Ah, dobra stara fora kako postići 100% yield. :D

Nazad
Vrh Dno