Ja sam cuo da uz Vegu ces morati i dodatne komponente da kupujes, da bi ogranicili prodaju zbog rudara...
Ja sam cuo da uz Vegu ces morati i dodatne komponente da kupujes, da bi ogranicili prodaju zbog rudara...
Jel porucivao neko preko Amazona used karte?
Probaj gpu da podignes jos, on je bitan za zeca....kako kopa eth ?
posle koliko vremena puca majner ako se pretara sa memorijom? Mene opet ukenjalo 1060 gaming X, micron, tek sam sad namestio riig za sad idu +700 mem 23.7mhs, jedna karta uboden monitor u nju
Da li ima neko raspolozen da mi pomogne oko setovanja 1080ti karti.. ne znam iskreno sta vise da im radim, sve zivo sam probao osim da ih under voltujem, i temperature idu do 78stepeni.. PL kad spustim neznatno se spusti temp ali to je bas puno..
mora klima da bude upaljena 24/7 da bi temp bile oko 72.. sto je previse previse je..
Sa njima kopam zeca, daju oko 710 sola.. sto opet nije dobro, drugar sa istim tim kartama ima const. 750..
Kartice koje se napajaju samo preko ekstendera da li mogu praviti probleme u majningu mislim na 1050 ti, i kolika im je potrosnja.Da li staviti 6 pin ekstender
po mom znanju on daje vise struje od obicnih. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari