Сад ће од враћених 970-ки направити 960ti![]()
Сад ће од враћених 970-ки направити 960ti![]()
ma vracaju oni koji ne znaju sta ce sa parama i sta ce sa performansama..... sta sad npr. uzmes 290x negde je bolja negde losija od 970 itd. za godinu dana nece vredeti nista, a izaci ce novije i bolje... tako to ide....
Slabo se secas - GTX 460 je kostao 199$ (verzija sa 768Mb) tako da je kostao dobro ispod 200 evra, oko 180 (a ne 280). Plus sto kada je lansiran, 6850 nije postojao, izabacili su ga nakon nekoliko meseci.
Pazi, grafika od 350$ ima smisla i za ne-4K razolucije. Cak i na obicnoj HD reozoluciji za neke igre ti je upravo potreban GTX 970 da bi dobio fluidan fps sa max detaljima. To su Assasian's Creed Unity, Far Cry 4...u kojima bi na max detalje sa tvojom kartom dobio slide show.
Btw, po meni 8800GT ipak zasluzuje mesto broj 1 i to ubedljivo. Prva karta sa savremenom arhitekturom po smesnoj ceni sa kojom sam osetio sta znaci smooth gaming. Tehnologija bazirana na njoj (tj. na jos godinu dana starijoj 8800 GTX) je trajala sve do pojave Kepler GPU-a, kada su konacno napustili odvojene klokove za shejdere i ostatak GPU-a. I dalje pamtim - Palit 8800GT sa plavim kulerom, placen 192 evra![]()
Amin to that.
Forsirao sam sa pitanjima emmi samo da vidim da li su nam otvorena vrata, jer kod nas uvek ide nesto naopako pocevsi od cena. Imam identicno iskustvo kao i Borat. Cak sta vise nisam pokusavao nista sa naponom, posto vidim da ne moze da se zezne kartica a za 24/7 trenutno imam 1482/7600 igracu se sa tim jos malo. Samo me zanima koja ce im cena biti kroz godinu dana kada dodje vreme za upgrade i kolko cu moci da uzmem za nju.
Toliko traze za nju, a niko normalan je ne kupuje za te pare.![]()
Pa trebalo bi svi, jer ide direktno do proizvodjaca.
Sad sam nazvao radnju gde sam uzeo kartu , interesantno je da pojedine radnje tj osoblje nema pojma o ovom problemu, kako ih prosvetliti a da se ne uvrede ?
Oterati ih sve grupno u 3LPM. Sto se bave tim poslom kad pojma nemaju. U Srbiji se:
1. Racunarkim poslom bave u velikom broju slucajeva nepismeni/nezainteresovani ljudi, a imaju isti prolaz kod dobavljaca kao i oni koji su 20 godina u poslu
2. Posao rade sa tudjim parama za razliku od onih koji 20+ godina rade sa svojim i gle cuda kod uvoznika i jedni i drugi imaju istu cenu. Sve ide po sistemu "dodjem ti".
3. Imaju opsti stav da im je isto prodavali krompir ili procesore, samo dok "ide", a sto se tice znanja, saveta, odnosa sa kupcem, to je samo vestacki "kez" na licu, nista vise. Nemaju i 2% ljubavi prema poslu koji rade.
Znam da je off topic, ali sam morao da otvorim dusu.![]()
Sad sam nazvao radnju gde sam uzeo kartu , interesantno je da pojedine radnje tj osoblje nema pojma o ovom problemu, kako ih prosvetliti a da se ne uvrede ?
Da prodavac nije gdin Simon iz Novog Beceja moj kolega sa Fax-a?![]()
Ma jok, Shimon je car
Radnja u BG, nije bitno koja
Pitanje: da li NV planira da izbaci novu gtx970 ? Ako bi uradili nesto kao sa gtx260 SP192 vs SP216 u momentu bih vratio ovu moju 970tku.
Ma nista bitno. Neki advokat lesinar sakuplja informacije. U sustini zeli da skupi veci broj nezadovoljnih korisnika, da ih zastupa i da uzme glavnicu obestecenja, a ostalo da razdeli kupcima kartice. Takve stvari u principu zavrse skromno po zaista ostecene i debelo i masno po advokate. Nema tu nicega osim "profita", pravde ponajmanje.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari