E ovako>
moje licno iskustvo se dotle prostire - da to svaka obicna 3D kartica radi berz problema, a to je AcadInventor i SolidWorks (ponesto UGS NX5... tek sam ga poceo).
a sto se tice drugara, ovako> decko kazem radi te alate, ima taj BMW-ove sertifikat za Catiu (veruj mi ono je StarTrek za obicne smrtnike sta se tamo radi...), pa cesto pricamo sta se desava jer sam ja jos pocetnik, a on je duboko u tim vodama.
Uglavnom, ukratko da objasnim sta to znaci:
BMW i automobilska industrija su vrlo zahtevni sto se tice 3D-a, i tu kompromisa sto se tice h/w nema. kad sam cuo na kakvim masinama rade, preskocilo mi par otkucaja na cuki.. a tek laptopovi... aaaiiiiiiii ... razboleh se. e, sad kaze covek da se za Catiu barem bolje pokazao FireGL, tako da oni to furaju u najvecem obimu, mada imaju i Quadro. sto se tice ostalih 3D profi alata nisam mnogo cuo, a to sto se prica po netu - to me ne interesuje - najvise volim "iz prve ruke" ako ja vec ne mogu da vidim.
sto kaze yooyo, opet, jeste tacno, mada mi nije jasno zasto... skuplji su, a tu su negde po brzini rada.
i, nije to NI SLUCAJNO flejm !!!
ne razumem se previse u taj deo 3D kartica, ali prenosim iskustva OZBILJNOG KORISNIKA, koji OZBILJNO radi za OZBILJNE ljude.
a, da, zaboravih - skoro (ili SVE) nove ATI kartice mogu da se flashuju na FIREGL.