Šta je novo?

Nvidia i tv izlaz rezimi

Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
320
Da li neko zna kako da omogucim prikaz slike na tv-u bez ometanja nacina prikaza na monitoru? Dakle da slika na tv-u treba da bude nastavak slike sa monitora a da pri tome rezolucija na monitoru ostane nepromenjena.
Kad postavim horizontal span dobijem rezoluciju 2048 * 768 a slika na monitoru(LCD) pobrljavi zbog interpolacije jer je ustvari na monitoru rezolucija 1024 x 768. Trenutno koristim nVidia 6600 gt MSI a prethodna kartica je bila ATI 9200 SE na kojoj je sve radilo perfektno. Postoji li neki softver treceg proizvodjaca u ove svrhe za slucaj da nVidijin to ne moze?

Poslednja izmena:
WTF, kako je to moguće!?!
Jel je uboden kabal u TV-Out izlaz?
Koje drivere koristiš?

Jeste. Uboden je cim sam imao sliku na tv-u. Koristim najnovije drajvere zaboravih koja verzija. Pogledacu kad dodjem s posla. Probacu sa tvtoolom da nesto namestim. Bledo se secam opcije extended desktop ili tako nesto ali nikako da je nadjem :wall:

Poslednja izmena:
Ako to ne uspe probaj da skinesh sa neta programcic po imenu UltraMon 😉

Principal Skinner je napisao(la):
Jeste. Uboden je cim sam imao sliku na tv-u. Koristim najnovije drajvere zaboravih koja verzija. Pogledacu kad dodjem s posla. Probacu sa tvtoolom da nesto namestim. Bledo se secam opcije extended desktop ili tako nesto ali nikako da je nadjem :wall:

Pogledaj sledeće sličice:

Ajde i okači isto ovo samo kod tebe.

Da ne poverujes! Opcija se nakako pojavila nakon sto sam otkopcao i prikopcao tv. Ali gledaj slike koje sam okacio. Uhvacene su pre i posle ukljucivanja dual view-a. Znaci one price o kvalitetu slike ipak nisu proseravanje!
Pre
predualviewa3yn.png

i posle
posledualviewa8bl.png

'bem ti nVidiu
Imam LCD LG 1730S i na trenutak mi je delovalo kao da je rezolucija spustena

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno