Šta je novo?

Nvidia GTX 750Ti 2gb Vs Amd radeon r7 260x

darkfusion

Cenjen
Učlanjen(a)
06.07.2014
Poena
159
Posto imam viska 13000 zapale su mi za oci te dve graficke koja je bolja za gaming >?(obe su koriscene garancije do 2017 i obe kostaju oko 11000 )
Hteo bi da ubacim u drugi komp posto imam integrisanu grafu .

ne znam ko to ceni 11000 koriscenu 260x, ja moju svojevremeno prodao za oko 9000din sa 1.5god garancije (pre vise od godinu dana, 2gb)... a i sada se toliko krecu,cini mi se,ako ne i manje....
za 11000 da biras 7850.

Trebalo bi da su slicne za gaming, samo sto se Ti manje greje i trosi.

Bilo koja bolje je od integruse, na kojoj rezoluciji igras?
Onako na prvu mislim da je GTX750Ti bolja ali isto tako to zavisi ko je proizvodjac jedne i druge kartice.

ne znam ko to ceni 11000 koriscenu 260x, ja moju svojevremeno prodao za oko 9000din sa 1.5god garancije (pre vise od godinu dana, 2gb)... a i sada se toliko krecu,cini mi se,ako ne i manje....
za 11000 da biras 7850.

Trebalo bi da su slicne za gaming, samo sto se Ti manje greje i trosi.

Power Color HD7850 2GB DDR5 256bita

1024 stream procesors

GARANCIJA 6 MESECI BULK pakovanje CENA 10000din
To sam ja nasao

Poslednja izmena:
R7 260X je ista kao GTX750, dok je GTX750Ti ipak malo bolja.

U svakom slucaju, za taj novac treba da trazis polovnjake sa domacom garancijom od bar jos nekoliko meseci - Radeon 7870, R9 270 ili 270X. Primetno bolje od GTX750Ti.
A inace vidi da dodas jos RAM memorije...

Poslednja izmena:
sacekaj koji dan,naletece vec 270,jes' da je to manje vise isti cip,ali karta novije prozivodnje,veca sansa da nije crncila u nekom rudniku i tako dalje...

Samo da znas 7870 trosi 170w ako imas neko napajanje 600w ili brend 500 moze lagano da ide..

To mozda u glupavom Furmarku. Na defaultu, u igrama trosi ispod 150W.

Ako ne bude moglo stavicu od drugog kompa (600w na njemi je bila gtx 560 ti radilo lagano )
U oba su , LC Power 600w samo u drugom kompu je mnogo kvalitetnije i skuplje napajanje.

Ne brini, moze bilo koja od navedenih kartica.

Ima ima nasao sam samo mi malo sumljivo 6 meseci garancije uz fiskalni racun . Inace je SAPPHIR je proizvodjac .
Reparirane graficke,npr ta 7870 koja se nudi na KP je bila u emmi za 7200 dinara,te su ti preprodavci (ili radnici/saradnici) pokupili i na KP prodavali za 11500 dinara,uglavnom dobices fiskalni sa cenom za koju su oni otkupili...

Reparirane graficke,npr ta 7870 koja se nudi na KP je bila u emmi za 7200 dinara,te su ti preprodavci (ili radnici/saradnici) pokupili i na KP prodavali za 11500 dinara,uglavnom dobices fiskalni sa cenom za koju su oni otkupili...

Iznos na fiskalnom racunu je manji od moje prodajne cene.
E sad pitanje je za kolko manji . I pitanje je kolko ta graficka kartica moze da traje ...
Meni je bitno da bar izdrzi 2-3 godine .

Poslednja izmena:
Izdržaće. Provereno su dobre karte. Svojevremeno sam i sam imao jednu takvu. A dva drugara voze isto.
Nema razlike od novih kartica iz radnje. (na svim pomenutim su menjani kuleri i pasta)

Iznos na fiskalnom racunu je manji od moje prodajne cene.
E sad pitanje je za kolko manji . I pitanje je kolko ta graficka kartica moze da traje ...
Meni je bitno da bar izdrzi 2-3 godine .
Naveo sam koliko manje,uglavnom ko voli nek izvoli,ako bude nesta sa kartom u tih 6 meseci dobices natrag iznos sa fiskalnog.
Koliko ce izdrzati to se nezna,ja sam hteo jednu uzeti kao privremeno resenje i nekoliko puta mi odbili porudzbinu,naravno sledecih dana hrpa istih na KP (po dosta vecoj ceni) :)

Vrh Dno