U manjim rezolucijama i mnogo slabije grafičke kartice su dovoljne za igranje, zato su testirali u velikoj rezoluciji.
Znam da sad malo karikiras, ali eto... za 1680x1050 (slobodno bih mogao reci standard za danasnje vreme, sa ovim jeftinim wide monitorima od 20 i 22") su dovoljne i neke "mnogo slabije graficke"?
Koje bre to?
🙂
Mislim da se podrazumeva da igre treba igrati sa max detalja, sa AF-om na 16x (ne sobaljuje mnogo framerate, te par frejmova) i AA na bar 4x (*ubija* framerate)... ako ne i 8x... i nemoj da mi sad neko dodje sa pricom da AA nije cak ni potreban pri toj rezoluciji
🙂
Jos pritom, ja licno volim i malo da pripalim Adaptive Anti-Aliasing, pa i da se poigram sa onim standardnim, i razvucem onaj "Edge-detect" filter, kada ga vuce kao na 24x... tada sve izgleda prelepo, kao ispolirano, nema bre nijedne reckave ivice
🙂... jos na sve to ukljucim i Vsync, zbog odvratnog picture tearing-a na TFT-ovima... a tada nema sta nece da zasecka, moze cak i über matori GTAIII (znam, probao :d)
I onda kazes "i mnogo slabije graficke"?
😀😀😀
BTW, moja poenta - a siguran sam da me razumes - jeste bila da je 2560 stvaaaarno preveliko... i nepotrebno, u krajnjem slucaju. 1920 bih jos i mogao da svarim, mada je i to mnogo... ali 2560... no way, dude.
Znam da nisi
😀... ali sve i da jesi ti, to prove a point :d - opet je prevelika razlika. Nesto tu ne stima.