Šta je novo?

Nvidia GPUs support DX10.1 features in Far Cry 2

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Poslednja izmena:
nVidia je namerno sabotirala DX10.1 misleći da će se Crveni držati implementacije FSAA koz shadere i da neće odrađivati FSAA valjano na "tradicionalan" način.
Sada kada je FSAA izvedba u RV770 više nego dorasla GT200, odjednom su se u nVidiji dosetili da DX10.1 nije baš takva besmislica kakvu su je hteli predstaviti.

Poslednja izmena:
B.F. deal... Igra izgleda isto kao i na Xenosu sa 48 shader jedinica. Džaba im sve, Dunia je ipak podosta slabiji engine od Cry dvojke...

B.F. deal... Igra izgleda isto kao i na Xenosu sa 48 shader jedinica. Džaba im sve, Dunia je ipak podosta slabiji engine od Cry dvojke...
nazalost posledica odluke da se udovolji svim platformama, pa i malo vise konzolama...

a ovo za 'vidiju i podrsku DX10.1 je zzesi PR pin koji poturaju "zeleni goblini" sada kada je u izgledu pojavljivanje nekoliko zanimljivih DX10.1 naslova... no, sto max kaze BFD... previse kompromisa zbog konzolaskog trzista... a kako su haypovali sa onim trejlerima na PC-u iz vremena ranih buildova...

Pa tu su Ubisoft i PC piraterija krivi. Zasto nisu, kao sto Filipenko rece, skupili muda i razvijali PC verziju nezavisno od konzolne ? Razlog - piraterija na PC-u i tu "konzolaski uticaj" nema veze. Kako je Gears ispao dobar na obe platforme ?

Graficka strana price nije toliko bitna, stavise izgleda odlicno za jednu multiplatform igru, problem je u gameplay-u, i na PC-u i na konzolama. Da je ostala ovakva grafika, a gameplay znatno unapredjen, sve bi bilo ok.

Poslednja izmena:
nazalost posledica odluke da se udovolji svim platformama, pa i malo vise konzolama...

a ovo za 'vidiju i podrsku DX10.1 je zzesi PR pin koji poturaju "zeleni goblini" sada kada je u izgledu pojavljivanje nekoliko zanimljivih DX10.1 naslova... no, sto max kaze BFD... previse kompromisa zbog konzolaskog trzista... a kako su haypovali sa onim trejlerima na PC-u iz vremena ranih buildova...

Naravno, zato sam to i rekao. Očekivali smo ne znam ni ja šta, a 9 meseci posle, da ne kažem, godinu dana, posle Krajzisa dobili smo nešto što je na pola puta između FC1 i Crysisa... Crysis na Ultra High u 1920 x 1200 sa AA i AF. Nema ničega lepšeg na svetu!

ahaha, ova je za sig!

Naravno, zato sam to i rekao. Očekivali smo ne znam ni ja šta, a 9 meseci posle, da ne kažem, godinu dana, posle Krajzisa dobili smo nešto što je na pola puta između FC1 i Crysisa... Crysis na Ultra High u 1920 x 1200 sa AA i AF. Nema ničega lepšeg na svetu!

ja sam skoro nesto eksperimentisao, pa sma testirao krizu na Low, pa onda na mid. setovanjima... otkrovenje do kog sam dosao je da kriza i na mid setovanjima izgleda fenomenalno, a danasnji mainstream od kartica je sasvim lepo tera na mid... percepcija je cudna stvar

ja sam skoro nesto eksperimentisao, pa sma testirao krizu na Low, pa onda na mid. setovanjima... otkrovenje do kog sam dosao je da kriza i na mid setovanjima izgleda fenomenalno, a danasnji mainstream od kartica je sasvim lepo tera na mid... percepcija je cudna stvar

Znači igraš malo na LOW, pa onda sve sine na MEDIUM.

To mu dođe percepcija ko bosanac kad skine tesne cipele: "...joj što je merak kad ih skineš..."

Eto i kako će je portovati na konzole... :). Crysis (što bi Filip rekao - "plači sestro"), izgleda na high pod DX9 kao FarCry2 sa najvišim detaljima. Samo, Crysis ide na neki fotorealizam, a FC2 na neki plastelin-look, kao i prvi deo...

Eto i kako će je portovati na konzole... :). Crysis (što bi Filip rekao - "plači sestro"), izgleda na high pod DX9 kao FarCry2 sa najvišim detaljima. Samo, Crysis ide na neki fotorealizam, a FC2 na neki plastelin-look, kao i prvi deo...
mene shotovi iz FC2 podsecaju na SoF: Payback :trust:

u vezi "Placi sestro" zavrsih sinoc Warhead! Mnog, mnogo mi se dopao. Feiling je jaci nego u Crysisu! Igrao sam ga u 168x105 uz sva setovanja na predzadnjem nivou, IZUZEV textura i Shader koji su bili na najjacim setovanjima. Sve pichi fluidno i izgleda fuking fenomenalno... kazem, bolje nego kriza... e sad ima tu vise elemenata izuzev grafike, ai je graficka komponenta izuzetno uticala na taj utisak.

Poslednja izmena:
Ja upravo igram Crysis (nisam ga nijednom prešao skroz do kraja, jer sam krenuo da igram na preteškom nivou i ranije mi je seckalo, a sada imam GTX280 TOP, pa radi sve na 19x12 na Very High (DX9 sa DX10 look-om). Imam original, pa sam sada kupio i Warhead (hoću da im dam 1200 dinara, što da ne) i baš me zanima kakva je igra... Prosto, ovakav tip doživljaja na konzolama je nemoguć, kao što je bezveze igrati Dead Space na malom monitoru, poenta je u što većem TV-u i mrklom mraku...

Ja upravo igram Crysis (nisam ga nijednom prešao skroz do kraja, jer sam krenuo da igram na preteškom nivou i ranije mi je seckalo, a sada imam GTX280 TOP, pa radi sve na 19x12 na Very High (DX9 sa DX10 look-om). Imam original, pa sam sada kupio i Warhead (hoću da im dam 1200 dinara, što da ne) i baš me zanima kakva je igra... Prosto, ovakav tip doživljaja na konzolama je nemoguć, kao što je bezveze igrati Dead Space na malom monitoru, poenta je u što većem TV-u i mrklom mraku...
e i ja sam kupio Crysis original... gde ima da se kupi warhead, da idem odmah da kupim!?

U vezi FC2, evo citam thread na Xtremesystemsu, ogromna vecina ljudi pljuje igru...

igrao am FC2.... Boze, kakvo je to smaranje... brooka! Vozi tamo, vozi 'amo! Uza, gameplay je uzas!

Zanimljivo da su review ilustrovali bullshotovima...

Nedjo, Crysis Warhead je svuda 1499 dinara, čak i u Metrou. Crysis je 700. Čekaj još mesec dana, pašće i cena Warheada na 700...

Potpuno se slazem za Crysis. Vec sam ga 5 puta presao od pocetka do kraja, a ucitavanje po par nivoa ko zna koliko...extra.
FC2 je totalno razocarenje na zalost....

Nazad
Vrh Dno