veteran76
Poznat
- Učlanjen(a)
- 09.04.2025
- Poena
- 30
Moja oprema
- Mobilni telefon
- A52s 5G
- Pristup internetu
- Optički internet
@Markomaniax Znam kako sta funkcionise i nije da sam srecan jer mi to deluje kao prevara FGx2/3/4, medjutim ako to dobro radi niske latencije sa dobrom slikom bez artifakta ne znam zasto bi se bavio teorijama zavere sta im je zapravo namera u pozadini price o funkcionalnom resenju. Gledam DLSS4 napredak neverovatano, prikaz bolji nego nativno. FG x4 neverujem da moze bez vidljivih anaomalija, nego kad se setim da ni u DLSS nisam verovao pa se od neverice doslo do toga da je bolje sa DLSS cak i ako ne treba, nego nativno, ostrija je slika sa vise detalja.
Moje razmiljanje na tu temu je prosto, platio sam nest da radi, ako dobro radi dalje me nista ne zanima.
@Mare Ima ko ne kapira, a ima i ko kapira. Meni je potrebno 120fps konstatno o kada to imam uz prihvatljv nivo kasnjenja imam i sliku koje je savrsena. Nije mi potrebno 300fps zbog 3ms u CS.
Kao sto rece @rammadis kompetitivne igre nisu zahteven, uz to dobro su napisene da koriste sve sto im se da od hradvera do maksimuma, tako da nije potrebno mnogo para za tih 300fps. Igre kao DOOM The Dark Ages ne traze 300fps i 3ms za max ugodjaj vec FPS u skladu sa osvezenjem monitora i da se to sve ako moze nasvira na max
A to sa DLSS i FG makar u slucaju ove igre moze da se postigne na zadovljavajuci nacin cak i sa 5060ti.
Ako je za utehu i ako je nametnuto sudeci prema DOOM The Dark Ages makar se ide u tom pravcu da to radi kako treba.
Moje razmiljanje na tu temu je prosto, platio sam nest da radi, ako dobro radi dalje me nista ne zanima.
@Mare Ima ko ne kapira, a ima i ko kapira. Meni je potrebno 120fps konstatno o kada to imam uz prihvatljv nivo kasnjenja imam i sliku koje je savrsena. Nije mi potrebno 300fps zbog 3ms u CS.
Kao sto rece @rammadis kompetitivne igre nisu zahteven, uz to dobro su napisene da koriste sve sto im se da od hradvera do maksimuma, tako da nije potrebno mnogo para za tih 300fps. Igre kao DOOM The Dark Ages ne traze 300fps i 3ms za max ugodjaj vec FPS u skladu sa osvezenjem monitora i da se to sve ako moze nasvira na max
Ako je za utehu i ako je nametnuto sudeci prema DOOM The Dark Ages makar se ide u tom pravcu da to radi kako treba.