- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Ako moze malo samokontrole, molicuKo to dobije treba da vrati 176 je fabricki...da vidimo sad potrosace da li ce kukati...kme kme
Ako moze malo samokontrole, molicuKo to dobije treba da vrati 176 je fabricki...da vidimo sad potrosace da li ce kukati...kme kme
kanda kolege nisu skontale ključni deo napisanog pa da boldujemo... dok je još aktuelnoimamo 5090, 5090 sa manjkom a i 5090 sa viškom ROP-ova. ovo je bukvalno lutrija al' samo danas
Ovo je mislim Holandski shop mada ih ima i u CHBotova? Ako si u EU ima je na vise mesta, malo manje od 2800e redovna cena.
Jedino na nekoj akciji ako si je maznuo, onda da
Nisam kolko je ubacio i pustio test😀Dobre temperature,ali je verovatno bucna na 2300rpm. Jesi li probao custom krivu za ventove?
Ne bih bio toliki optimista. Pre bih rekao da su performanse tu negde, ako ne i malo nize nego kod 4060 serije. Mnogo cuda jezgara fali.ovo sam ocekivao niza cena za 5060ti u odnosu na 4060ti, moraju ici veoma agresivno jer je realan iskren hajt i fud ucinio puno toga
Kako bre nize perf na 5060(Ti) nego kod 4060 serije kad em imaju isti ili (malo) veci broj jezgara, em imaju daleko veci memorijski protok.Ne bih bio toliki optimista. Pre bih rekao da su performanse tu negde, ako ne i malo nize nego kod 4060 serije. Mnogo cuda jezgara fali.
Moj previd, uporedio sam 5060 sa 4060ti umesto sa 4060Kako bre nize perf na 5060(Ti) nego kod 4060 serije kad em imaju isti ili (malo) veci broj jezgara, em imaju daleko veci memorijski protok.
Mislim da gresis. 4060 je imala performanse izmedju 3060 i 3060 Ti, dok bi 5060 trebalo da ima primetno bolje. Em ima 25% vise shadera em ima ~66% veci mem protok. 5060Ti je vec problematicna, samo se vadi na povecan mem protok.Pa 4060 bila sporija nego 3060, tako da ocekujemo isto. I ako budu bolje, bice mizarno neprimetno bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari