Šta je novo?

nVidia FX 3Dmark 27000

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
simpson H je napisao(la):
Max,slazem se potpuno ali to nisu paralelne karte ni cenovno ni gledano po performansama,a opet klanje.Ja nisam nikakav NV freak,cak stavise rado bih pazario matrox-a da ne kosta koliko kosta,ali brate ne volim da platim nesto 200,300+€ a da se akam svaki dan oko toga.Te sa ovim hoce,te sa ovim nece,te sa ovim radi nekako a sa ovim nikako.Nemam snage za to vise.Zato sam i kupio P4,vise zbog VIA nego zbog samog CPU.Takodje je i to razlog sto mi je u racunaru NVidia.:happy:

Pa, moj covek :). I ja bih presao na P4, ali nekako mi se ne daje 100e vise za proc koji radi isto tako ili 5% brze :)

byMaX je napisao(la):
Pa, moj covek :). I ja bih presao na P4, ali nekako mi se ne daje 100e vise za proc koji radi isto tako ili 5% brze :)
Pravo da ti kazem ,od tvog radi jedno 25-30% brze :beat:

Pravo da ti kazem ,od tvog radi jedno 25-30% brze :beat:

dobro, ja imam 1800 MHz, a ti, koliko skoro 3?? gde ja da nadjem taj primerak?

byMaX je napisao(la):
gde ja da nadjem taj primerak?

Pa kod Simpsona, nije on bas toliko emotivno vezan za njega. Uz stanovitu nadoknadu :beat: ustupice ti ga on bez problema. :D

Da ne otvaram bezveze novi thread...

Da li se zna kakav ce TV Out biti na novim GeForce FX kartama? Da li ce se pribliziti ATi-u?

Aca je napisao(la):
Pa kod Simpsona, nije on bas toliko emotivno vezan za njega. Uz stanovitu nadoknadu :beat: ustupice ti ga on bez problema. :D

Neka, nesto mi je sladji prelazak na Trubred B... Pogotovo kad mr. Gedza nadje primerak :)

MAD_MUzzY je napisao(la):
Jao max, koja si ti paljevina :D

Inace juce sam delimicno davio nf2 epox... ne da je spor :p !!
Pazi do sad je razlika bila mozda tih lepih 2% :D A kad stavim onu plocu , he he :D

...pa napisi nam nesto o tom davljenju Epox-a...off topic, izvinjavam se...
BTW pazite, ovo je u €, sa ispravkom u tekstu da je ona cena od 650€ netacna: http://www.computerboot.com/nl/dept_81.html

Joj nemoj, nateraces me da zameneim ova 2 modula kod Lax-a za neke Geil-e ili OCZ :D
Nesto mi govori da mu onih 200 (ko iz *cke cisto da znate :)) nije limit.
Inace DualChanel je cista sprdnja... nazalost. Ima ubrzanja ali nista spektakularno. -off topic :D

Joj nemoj, nateraces me da zameneim ova 2 modula kod Lax-a za neke Geil-e ili OCZ :D
Inace DualChanel je cista sprdnja... nazalost. Ima ubrzanja ali nista spektakularno. -off topic :D
Ako je dual chanel toliko ne efikasan onda razlika ostade 25%:hump:

Joj nemoj, nateraces me da zameneim ova 2 modula kod Lax-a za neke Geil-e ili OCZ
Inace DualChanel je cista sprdnja... nazalost. Ima ubrzanja ali nista spektakularno. -off topic

Muzzy evo ovo pisem sa 225MHz-a magistrale (8,5x225) :beat: jel' mozes da zamislis to na nF2. :hump: Sinko ne mogu da te spasu ni kozne gace. :beat: :D Isteraj sta mozes iz tog cuda, pa dodji posle da se cudis rezultatima sa KX-a, ne moze da ti pomogne ni Sveti Petar a kamoli OCZ. :hump: :D Evo ti za pocetak jedna mislena imenica. :D:d:D

Nesto me zeznuo forum, ali evo Muzzy stize attach samo za tebe. :hump: :shock: :beat: ;)

Odakle bre tebi ideja da hocu da se takmici sa tobom i Lax-ovim MOd tripovima???
Ja sam Izvuko 200fsb iz cuga sa 2 modula i to je sasvim dobvoljno, ali to uopste nije jedina poslastica koju nudi nf2! Probaj plocu i poigraj se malo sa njom!

Ali ovi mem rezultati... ,) :hump: :p

Odakle bre tebi ideja da hocu da se takmici sa tobom i Lax-ovim MOd tripovima???
Ja sam Izvuko 200fsb iz cuga sa 2 modula i to je sasvim dobvoljno, ali to uopste nije jedina poslastica koju nudi nf2! Probaj plocu i poigraj se malo sa njom!

Ali ovi mem rezultati... ,) :hump: :p

Ma kakvo crno takmicenje, nema od toga nista, jos si ti mali za takve poduhvate. :beat: Druga stvar Lax nema nikakve veze sa mojom plocom (sem jednog flesovanja biosa :p), a trece pokusavam da ti objasnim da ne bacas dzabe pare. ;)

<Mancha> je napisao(la):
Aco, koliki ti je row precharge time? Ovo ostalo mi je sve jasno :rtfm: . Strasan modul, nema sta. Eh, da je jos jedan...
Ma ima ih jos ,treba se samo otvoriti dovoljno:hump:

Naravno, ja kad prodajem sampionskog Samsunga niko nece da ga kupi. :beat: :D

student je napisao(la):
To ti nista ne znaci dok ne napises koja je masina...Ja na mojoj masini kad god hoces mogu da napucam 13800 sa default ti4200 128MB, dobro, nije bas default nego je Albatron ti4200p TURBO :):)
A, to su oni cuveni overklokeri... :D :D :p :butt: :d
(nista mi ne pricaj, sve znam! :D)

Kad cete ti i simpson nauciti, Siluro 335/655 je resenje... ;)

Je li Boki, jel' to onaj XMS? Ili tvoji Zamzunzi?

CAR je napisao(la):
Kad cete ti i simpson nauciti, Siluro 335/655 je resenje... ;)

Ma sta kazes, koliko ono bese imas rezultat u 3DMarku. :beat: :D :p

Aca je napisao(la):
Ma sta kazes, koliko ono bese imas rezultat u 3DMarku. :beat: :D
Preko 13000, sto? ;)

Zasto, jel' tebi samo 3DMark score vazan? :D
Nego, kol'ko ti imas sa Leadtek-om... ali Ti200 :beat:

Salim se, naravno... Bitan je 3DMark skor, naravno, narocito ovde, medju populacijom bench foruma.
OK, moj skor je 13100 markova, pri kloku Silura od 327/634, ali... na 1.83 giga i magistralom od svega 159 MHz (a svi znate koliko magistrala znaci), a takodje i bez ikakvog tweak-ovanja windows-a i drajvera (znam da donosi poene... ne znam tacno koliko, pa necu da lupetam, ali znam da ima razlike). Znaci, samo osnovnih par podesavanja u drajverima.

Dakle, nije bas masina za vrhunske skorove... Ali dobro, videcemo da ucinimo nesto pre svega po pitanju memorije (mozda one DDR400 XMS-ove, a simpsone? ;) , a onda i CPU, neki Tbred, pa na 2+ giga (ili da modujem KR-a, pa to isto sa ovom AGOIA-om na 2V... ionako se vec dugo razmisljam o tome).

P.S. Spremam ti odgovor i na onu tvoju prozivku :D u O/C sobi, u thread-u "Gde su nestali TOP 10 rezultati?"... samo da nadjem valjani ACDSee v5.0 (al' da nije standard verzija), pa da konvertujem sliku u jpg i malo je smanjim ;)
Da ne mislis da sam zaboravio na to ili ne daj Boze da izbegavam odgovor :D

overclock, overclock... evo ljudi za vikend najavljuju -15, idealna prilika da se otvaraju prozori za overklok! :beat:

Miroslav je napisao(la):
overclock, overclock... evo ljudi za vikend najavljuju -15, idealna prilika da se otvaraju prozori za overklok! :beat:
Bice, bice... otvaram vrata od terase sa jedne strane i vrata od terase u mojoj sobi, pa cu da napravim jednu zestoku "-15 overklok" promaju! :d
Navucem jaknu i isprobavam sta sve moze kanta...

CAR je napisao(la):
Navucem jaknu i isprobavam sta sve moze kanta...

Navuces i grip i upalu pluca i onda :0 :)

CAR je napisao(la):
Preko 13000, sto? ;)

Zasto, jel' tebi samo 3DMark score vazan? :D
Nego, kol'ko ti imas sa Leadtek-om... ali Ti200 :beat:

Salim se, naravno... Bitan je 3DMark skor, naravno, narocito ovde, medju populacijom bench foruma.
OK, moj skor je 13100 markova, pri kloku Silura od 327/634, ali... na 1.83 giga i magistralom od svega 159 MHz (a svi znate koliko magistrala znaci), a takodje i bez ikakvog tweak-ovanja windows-a i drajvera (znam da donosi poene... ne znam tacno koliko, pa necu da lupetam, ali znam da ima razlike). Znaci, samo osnovnih par podesavanja u drajverima.

Dakle, nije bas masina za vrhunske skorove... Ali dobro, videcemo da ucinimo nesto pre svega po pitanju memorije (mozda one DDR400 XMS-ove, a simpsone? ;) , a onda i CPU, neki Tbred, pa na 2+ giga (ili da modujem KR-a, pa to isto sa ovom AGOIA-om na 2V... ionako se vec dugo razmisljam o tome).

P.S. Spremam ti odgovor i na onu tvoju prozivku :D u O/C sobi, u thread-u "Gde su nestali TOP 10 rezultati?"... samo da nadjem valjani ACDSee v5.0 (al' da nije standard verzija), pa da konvertujem sliku u jpg i malo je smanjim ;)
Da ne mislis da sam zaboravio na to ili ne daj Boze da izbegavam odgovor :D

Skupi pare da ti prodam pravu plocu, procesor i memoriju, pa mozda nesto i uspes da uradis. ;)

Aca je napisao(la):
Skupi pare da ti prodam pravu plocu, procesor i memoriju, pa mozda nesto i uspes da uradis. ;)
A da neces i graficku da mi prodas? :d

OK za onog tvog Frankenstajna od ploce, kao i za memoriju (mada, ne bih ja tvog Zamzunga, respekt njemu... ali nesto me svrbi onaj Corsair XMS 3200 CL2 ;) )... ali procesor? Mislim, garant i moj moze na 2 giga, i to stabilno, sa 2.05 ili 2.1 V... iovako se budi na ravno 2 giga sa 1.85V. Znaci, samo lagani Vmod, pa da vidimo... mada se nesto razmisljam oko toga, ipak je KR7A pregazilo vreme :(
A druga stvar oko tvog CPU-a... pa ko je lud da od tebe kupuje procesor? :D Onaj koji se prilicno cesto przio na 2.05V? Nije njemu bas najbolje... :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno