Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

kakav?

ima bag sa bojom taskbar-a. kao pre 3-4 verzije..

Ja isto nemam problem. Možda se kosi sa Windows 2H24.

bag sa crnilom taskbara i dalje prisutan. win10 22h2

Novi control panel još nema neka podešavanja koja su dostupna u starom control panelu. Konkretno, Texture filtering quality, display color settings i Adjust desktop size i position (tj. scaling mode).

^ tako je. Dok ne bude imao sve kompletno kao kontrol panel ne instaliram

Navodno je problem u kombinaciji sa Win 11

Jedna od prvih stvari koje sam uradio čim sam instalirao istu. 😎

This hotfix addresses the following issues:
  • [Indiana Jones and the Great Circle ] Some users may experience intermittent micro-stuttering [5015165]
  • Improved stability for UBISoft games using the Snowdrop engine [4914325]

This hotfix addresses the following issues:
  • [Indiana Jones and the Great Circle ] Some users may experience intermittent micro-stuttering [5015165]
  • Improved stability for UBISoft games using the Snowdrop engine [4914325]
Radi dosta bolje Indiana sa ovim drajverom...

Instalirao danas ove nove 570 drivere, reko da probam Alana Wejka 2, igrao malo, zabo komp, hard reset. Nakon toga pokrece se sistem dolazi do momenta da izbaci login ekran al avaj. Samo crno i onaj kruzic se vrti. Morao u safe mode/recovery koji mi je vratio sistem pre instalacije drivera. Posle toga citam da se ljudima po netu desilo to isto kao i meni. Tako da oprez sa novim driverima, mozda je najbolje malo sacekati.

Da, kod mene definitivno nesto ne valja :( Probao sam ponovo clean install i opet kad restartujem makinu samo crn ekran sa kruzicem umesto login screen-a...
Da, kod mene definitivno nesto ne valja :( Probao sam ponovo clean install i opet kad restartujem makinu samo crn ekran sa kruzicem umesto login screen-a...
Sa predhodnim driverima sve sljaka bez problema.

onda ostavi prethodne.

ja isto nemam nikakvih problema, samo sto mi kod DLSS Override za sve igre koje imam stoji Unsupported

I kod mene tako stoji
onda ostavi prethodne.

ja isto nemam nikakvih problema, samo sto mi kod DLSS Override za sve igre koje imam stoji Unsupported
Ja ovako rešio i pikam stalker sa novim dlss :)

Mnogo problema imaju ljudi sa ovim drajverom...razno razne su graficke u pitanju...kkolikko vidim i yt uberi koji snimaju imaju kresove gde nikakd nisu imali...bice brzo novi drajver :D

4080s nemam nikakvih problema sa novim driverom, upaljen rebar u biosu

Nazad
Vrh Dno