Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

izasao 375.95.
375.86 je izgleda povucen.

fala :)
ne znam samo da li ce biti zurka ili banana :D

Mogu da povlace sta god...kasno, uhvacen u letu i vec instaliran. :d

Da li u control panelu video/adjust video color settings/advanced dynamic range drzite u skladu sa video playerom preko kojeg gledate filmove ili birate opciju sa strogo nvidia postavkama (Full 0-255)
Ja koristim Pot player i madVR video render i nesto ne vidim razliku kako god da setujem.

ja ga setujem nakon instalacije na full 0-255 ali isto nisam primetio neke razlike, mada nisam ni zagledao jer skoro uopste ne gledam filmove na kompu :)

Poslednja izmena:
Driveri su dobri jer imaju boost u OC-u
Ne valjaju jer pamte OC bez obzira na reset ....tako da ko pretera sa klokom pa popije blac mora da radi DDU :D

al ga ovi stancuju... ne stignem ni prethodni da isprobam...

Bolje da ga stancuju znaci da rade nesto za razliku od perioda kad su izlazili jednom u mesec i po :)

Zlatni dani za Borata. :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Bolje da ga stancuju znaci da rade nesto za razliku od perioda kad su izlazili jednom u mesec i po :)

Ne znam da li je ta logika bas ispravna. Ranije nVidia-in driver nisi mogao da ubijes. Sada dva puta prekokuj kartu i to je to a da ne pominjem pucanje
samo od sebe. Prosla su vremena kada su njihovi driveri bili fenomenalni.

Dokle vise ovo ludilo, sta se ovo desava kakav kraj 2016 te godine :banana::banana::banana::smash::smash:

za win 7, unistalacija drajvera preko add/remove program ili nekako drugacije? posto mi se svasta nesto deslio pa nzm da li je slucajno

za win 7, unistalacija drajvera preko add/remove program ili nekako drugacije? posto mi se svasta nesto deslio pa nzm da li je slucajno

Prvo, uninstall iz add/remove program sve delove drajvera, sa par restarta kompa. Odradis zadnji restart i ponovo restart i udjes u safe mode i sa DDU pobrises sve ostatke drajvera i na kraju instaliras novi drajver.

Ovako radim godinama i ne pamtim slucaj da sam imao problema sa NV drajverima. Cak i kad sam imao 7970 karticu, nikakvih problema i sa AMD drajverima. :type:

^..desilo mi se da sam standardno otisao na add/remove, stiglo je do nekih 60% i pljas crni ekran ploca svirnula 2x, pogledam kuciste cujem da je komp upaljen medjutim dugme za power ne svetli. Pritisnem ga zadrzim i ugasi se. Ukljucim komp, sam je usao u safe mode zbog greske i odradadio sam drajvere iz safe moda. Jedino nisam koristio taj program DDU. Nego je fora sto mi je juce kao i 2x prvog dana kad sam podigao sedmicu (prosli petak) izbaci crni ekran odjednom na 2 sekunde i povrati se slika. A i cuje se zvuk kao da neki vent staje pa krene kad se slika vrati za to vreme, verovatno graficki. A onaj mali prozorcic dole izbaci kao da je windows otkrio nvidia driver failure... pa ne znam zbog cega to? Bas sam zbog toga ubacio ove zadnje misleci da je mozda do prethodne verzije drajvera ali nije.

Poslednja izmena:
#2 uradio sam sve proslo je bez ikakvih anomalija, isntalirao sam samo graphics driver od opcija da li je to ok? :)

Gospoda iz AMD a su dobili boost drajver iskreno drago mi je zbog njih, da li očekivati nešto slično od naših zelenih, kakav bi to poklon bio za Novu Godinu...

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Gospoda iz AMD a su dobili boost drajver iskreno drago mi je zbog njih, da li očekivati nešto slično od naših zelenih, kakav bi to poklon bio za Novu Godinu...

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Guru3D je odradio analizu performansi gde je uporedio drajvere of početnog kad je RX 480 lansiran do Crimson ReLive drajvera:

index.php

Kao što vidiš boost je skoro zanemarljiv čak i kada se posmatra situacija of trenutka lansiranja karte do sada.

Kada bi se odradila ovakva analiza i kod Pascala verovatno bismo došli bismo do sličnih rezultata, dakle 1-2% u većini naslova a tek u ponekom 3-4%.

ma jasno za AMD nikakav napredak, nego bre opet ovi izdali drajver iskreno da vam kazem pun mi bre ***** ove zurke :D drajver nista ne donosi....

Nazad
Vrh Dno