Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

373.06 - 341 MB
375.63 - 294 MB
375.70 - 373 MB

Vratili su GeForce Experiance, Shadowplay .... Sto se tice control panela, trebalo bi da ubrzaju rad sa profilima. Ko nece da se smara, postoji alternativa:

https://ci.appveyor.com/project/Orbmu2k/nvidiaprofileinspector/build/artifacts

EDIT:

Run -> tashkschd.msc -> Task Scheduler Library

Svasta se tu nesto ugnezdilo.

Ako nekoga interesuje:

NVIDIA Adds Telemetry to Latest Drivers; Here's How to Disable It

http://www.majorgeeks.com/news/stor...o_latest_drivers_heres_how_to_disable_it.html

Sad presli na telemetriju, kad vec MSu ide tako dobro, moraju i oni to da ubace.
Ja se nadam da ce AMD prvi da implementira keyloggera u driver jer su sa telemetrijom zakasnili :D

Najbolja odbrana od spijunaze je da ih filujes pogresnim informacijama. ;)

Iznenadio sam se kada sam juce apdejtovao geforce experience, da bi radio trazio login preko googla, nvidie ili facebooka. Hvala lepo, dovidjenja.

Poslednja izmena:
Dok čekam da se ovaj skine, nađoh nešto jako čudno.

EDIT:

Vidim da se na Guru3D žale na capovan takt za VRAM (810MHz).

EDIT2: Heševi za "oba" drajvera su isti.

Poslednja izmena:
ja sam morao core clock da podignem, na ovom drajveru da bi dobio 2063 ko nekad...jedino je to problem ali i to sam resio jer je stabilno...

Sve je u redu sto se tice kloka, nesto zabagovalo :D

op op ovo se cekalo osecam ogroman boost fps-a :D upravo se skida.... koliko emocija ovde ima, lagano se gleda sva sekunda, svaki procenat, spreman je DDU best version, hvala ZELENIM na ovome, hvala Benchmarkforum...I mojima sto su me napravili ovako korektnog :D

Uopste se nisi promenio. Sad si jos gori :D :banana::banana::banana:

A quick warning, if you download the latest GeForce 375.86 WHQL then be advised that you may run into issues. At this point we advise you to leave them for what they are and wait for a new driver set / hotfix.
Shortly after the driver had been released yesterday our forums started to flood with bad user experiences on this driver. Reports that where games normally did 60 FPS the now are doing 25 FPS. Also many people have locked down-clocked 810 MHz memory clock frequencies and flickering issues. If you do not have any issues then there is no reason to remove them. But the reports on wrong memory clock frequencies are worrisome enough for me to post this on the front-page as a warning.
At this point the driver seems bugged by a large amount, so if you have not installed it just yet .. you'd better wait until a fix or replacement driver is released. Have a read in our forums to see what is going on

ja licno nemam ovaj problem ali dosta njih ima....

Pukla žurka ***.

Sent from my Nexus 5X

Al i dalje ne kapiram zasto srljate u nove drajvere bez da proverite stare ? :( Prethodna 4 AAA naslova sam se nacitao po steam forumima kako placu i da im 1070/1080-ice ne rade i da su dzaba dali pare.. A ja sedim na onim prvim Pascal drajverima i meljem igru bez problema.. E sad sam se naterao na neke od pre mesec dana pa ko zna kad opet. Ajd da nude nesto novo od feature-a nego su samo game ready drajveri i to pre izlaska, 90% nvidia korisnika i ne proveri kako rade stariji :( Witcher 3 je bio cist primer i lekcija nazad kada su se radili bench-ovi za sve drajvere unazad.

Kod mene ovi zadnji rade odlicno i ima boost-a u odnosu na 357.70,inace prezadnji je cisto njesra gledano sa moje strane u cmarkovima u drugo ne testiram drivere...probacu neke igre pa da vidim da li ce zezati i da li ima pomaka...

I kod mene takodje osetim pomak, nije bog zna kakav ali je dovoljan.

A jel vi bas svaki novi driver preko DDU instalirate? Ja sam taj DDU batalio i nekoliko novih preko GeForce Experience instaliram, sve radi kao podmazano, DDU cu koristiti samo u slucaju nekog veceg problema...

DDU se koristi stalno, a GE se nikad ne instalira. :)

A jel vi bas svaki novi driver preko DDU instalirate? Ja sam taj DDU batalio i nekoliko novih preko GeForce Experience instaliram, sve radi kao podmazano, DDU cu koristiti samo u slucaju nekog veceg problema...
Takodje uvek Experience, samo izaberes clean install i restart ti cak ne treba.

Nazad
Vrh Dno