Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Da :) Ja po navici izbacujem linkove za sedmicu i osmicu a zaboravio sam da sve vise i vise ljudsi prelaze na desetku :)

Iskustva ? Jos sam na GTA5 drajverima zbog svih problema sa njima.
Ah ok video na guru3d, katastroficno :eyebrows:

Poslednja izmena:
Ja sam ga slatko izbrisao nakon sto mi je na desktopu izbacio DSR (driver stopped responding) u potpunom idle-u. A ljudi se zale na amd drivere...

Ja sam ga slatko izbrisao nakon sto mi je na desktopu izbacio DSR (driver stopped responding) u potpunom idle-u. A ljudi se zale na amd drivere...

Predjoh nazad na Nvidiju nakon 7950 upravo zbog gameready drajvera i potrebe za bojim performansama, cescim drajverima i sl..sada me boli glava, sta da koristim ? 350.12 mi uradi DSR nekada u Witcher 3 recimo, ispada da tek 347.xx radi dobro.

Meni sve radi kako treba.... GTAV sve ok malo veci pad performansi gde je zelenilo nego sa prethonim drajverima sve ostalo radi kako treba ...

Ja sam probao nov i vratio se na 347.88

ja sam na 350.12 i nemam problema, za ove nove kazu da zezaju a i oni pre njih... ja sam igrao witchera jedno 3 sata i nisam imao DSR.... ne znam koja je fora, da nije mozda vezano za clock ?!
Meni je na laptopu witcher bacao 3fps vise sa onim drajverima koji su optimizovani za igru.

Ovo se cekalo :D Sad da vidimo da li je smanjen OC ili przi i dalje :D

Ovo se cekalo :D Sad da vidimo da li je smanjen OC ili przi i dalje :D

Kako vidim i dalje ljudi imaju problema tu i tamo. Chrome + HA i neka igra uglavnom TDR, a i u Witcheru navodno je i dalje problem prisutan.
Navodno je "idle" TDR fix a ne pod punim usage.

Da da....Kod mene Witcher isto pravi problem i evo ja se ponadao ali nista za sada...

Meni je TW3 pucao povremeno u menijima, tj inventaru. Desi se da karta obori taktove dok je u menijima u igri jer je manji load i onda se zamrzne igra. Ali kad sam podesio profil za njega, to mi se vise ne desava - U profilu za igru u nv panelu, podesio sam "prefer maximum performance"...to mi je kao resilo problem.

Poslednja izmena:
Ako koristite afterburner probajte da zakačite opciju 'Force constant voltage'
Force constant voltage: Ticking this checkbox will pump high performance voltage into the GPU core even if the card is in low power mode (while you are not playing, for instance). This option should be disabled for normal usage, though it may help achieving maximum overclock out of your graphics cards. Note that this will not force your card to run at maximum clock speeds at all times, it merely keeps it juiced even under low clocks, which can cause the GPU to unnecessarily draw extra power, and overheat further.

ccc ... šta bi sa onom čuvenom Nv podrškom, na godišnjem? :p

Poslednja izmena:
Ja Witchera igram samo ako oborim taktove i podignem voltazu i to radim preko nvidia inspectora ali to nije resenje ***. Mislim jeste ali alternativno :)

Meni je TW3 pucao povremeno u menijima, tj inventaru. Desi se da karta obori taktove dok je u menijima u igri jer je manji load i onda se zamrzne igra. Ali kad sam podesio profil za njega, to mi se vise ne desava - U profilu za igru u nv panelu, podesio sam "prefer maximum performance"...to mi je kao resilo problem.

Budem probao ovo u toku dana. Valjda ce pomoci. Nisam imao problema sa 350.12 ali hocu nove drajvere.

^ Win10 353.45 povučeni, daju bsod.

Ne znam dal uopste da se igram sa tim kad mi prethodni .38 valjda rade perfektno sada vec nekolko dana 24/7.

Unless you use "Sony Vegas Pro", there doesn't seem any reason to install this driver over 353.38.

Ima neko ko testira Win10 i koji su mu najstabilniji drajveri za sada ? Skinuo ove poslednje 49 ali dobio crash u destkopu dok sam sredjivao programe i apps po prvi put.

Kod mene za sada nema nikakvih problema sa .49 na win10, videćemo još.

Nazad
Vrh Dno