Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Kako se pokazala zadnja verzija ?

Eh, to ti tesko neko moze reci konkretno. Bitno je da su stabilni i da sve sljkaka kako treba i to je to, standarno za Nvidia drajvere.

Sve super, samo stavis i udri, sve mi radi sto sam probao igrati kako treba, a svasta sam probao, evolve, fifa 15, bf 4, cod aw, csgo, asseto corsa itd itd :D

My body is ready, and so my drivers are. :d

Ne valja drajver. Flicker u Dark Souls 2 i Dying Lightu... Dalje nisam testirao.

Posle reinstalacije sistema, kako instaliram drajvere za graficku tako se slika na ekranu zamrzne. Odnosno, na ekranu ostane samo pozadina, taskbar i ikonice se izgube i nisam u mogucnosti da bilo sta radim. Probao sam od najnovije pa do 5 - 6 verzija unazad. Do sada se nisam susretao sa slicnom situacijom, da li neko ima neku ideju? Hvala unapred :)

Sta znam, ja imam PC spojen na TV i kada instaliram nov Windows i nove drajvere, pojavi mi se tako kao tebi prazna pozadina, samo prebacim sliku na TV ulaz i dobijem sliku na TV-u i u Screen Resolution prebacim sliku na monitor i to je to.

Poslednja izmena:
Tacno, to je. Skoro sam prikljucio tv pa sam na to potpuno zaboravio. Hvala na podsecanju :)

Ha, secam se kad sam kupio TV pre dve-tri godine, i prvi put instalirao Windows i drajvere, kad ono puuf, samo prazna pozadina, mislio sam da se nesto pokvarilo, ti si samo 5-6 puta reinstalirao drajvere, ja sam ponovo reinstalirao ceo Windows. :S:

Ja ne znam sta se desava, ovaj drajver radi kao sat i nema nikakvih problema.
Kada sam imao 7970 i tada u sustini nisam imao problema sa drajverima, osim nekih drugih boljki koje poseduju AMD drajveri.
Po meni drugi su to problemi koji dovode do problema sa drajverima a ne sam drajver. Mozda zbog toga sto se dobro ne izbrise stari drajver, pa se samo nabaci novi drajver. Moze da se desi da nije dobar Windows, ja sam promenio 5-6 verzija Windowsa dok nisam pronasao najstabilniji i najbolji Windows, moze da se desi da Windows nesto zabaguje, moze da se desi da Windows nije dobro nastelovan, tj. nisu instalirani svi drajveri i svi programi da bi Windows dobro i pouzdano radio i slicne stvari.
To je po meni glavni problem, nije dovoljno samo upaliti masinu i teraj, nije PC bas kao konzola.:type:

Kontam da je skidao neka neproverena narodna .iso pakovanja.

Ja sam primetio u dying lightu bagove sa osvetljenjem, fifi 15 stutter (sto je cesta pojava bez afterburnera, ali 05 radi savrseno), a uvek koristim ddu kada instaliram novi drajver.
Sada, moji problemi su mozda vezani za win8, tako da ko zna...
Sve u svemu 350.05 radi posao;)

ja probao fifu sve ok! Doduse u settings stavim "No limit on fps" a u iz nV Control Panela "vSync" stavim na "ON"
npr kad golman ispucava loptu jako jako lepo i tecno ide..... ima fps dropa kad su cinematicsi-krupni kadrovi.... ali i tu vise nije 30fps nego pada od 60 do 52 npr.

Ne bi smelo da bude padova. Pogledaj dobro kada prilazis protivnickom golu sa krila, primetices mali stater - e to ubija. Zakasni finta, pas, centarsut... da je bilo koja druga igra ok, ali fifa ne sme stuca!:)

Primetio sam u Dota2 flickering .....retko ali se javlja...

Nadam se novim game ready driverima uskoro, ocu boost ljudi :D:D:D

Nazad
Vrh Dno