Šta je novo?

NVIDIA DVD Decoder na 6x00 karticama?

• Začetnik teme Začetnik teme Artz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Artz

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
619
http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder.html

Probajte. Meni ne radi. Imam instaliran NvDVD player pre instalacije nVidia -nog dekodera, mozda je do toga problem.
Probacu kad stignem da deinstaliram prvo NvDVD player.
Trebalo bi da ubrzava HD-WMV, jel neko probao na novim karticama?

Features:

Enables DVD viewing with Microsoft® Windows Media® Player or Microsoft Windows® Media Center Edition*
High quality MPEG-2 decoder supports any third party software application based upon Microsoft DirectShow®
Enables PureVideo technology on GeForce 6 Series GPUs
Dolby® Digital** surround sound decoding
Minimizes CPU utilization by offloading the MPEG-2 decoding onto the graphics processor
Enables advanced de-interlacing
Decodes high-definition MPEG-2 streams for ATSC tuners
Supports Windows Mobile-based Portable Media Centers allowing end users to transcode MPEG-2 content into Windows Media Video 9
S/PDIF pass through for external decoding of Dolby Digital and DTS (compatible hardware required)

Amiga1200 koji konfiguraciju imas?
Ja ne mogu nikako da ga nateram da radi. Imam Sparcle 6600GT AGP.

Poslednja izmena:
A1200 je napisao(la):
Ja sam instalirao i radi dobro. Sad mi u windows media player-u 9 ne sjecka vishe "Step Into Liquid" 1080p (WMV HD). Mozesh da skinesh ovde (ima i masa ostalih HDTV primjera):
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/ContentShowcase.aspx

BTW, step into liquid 1080p izgleda fantastichno.
Jel' to onaj sa surferima?
Na mojoj masini barton [email protected],epox 8rda+, 512 MB, TI4200 64MB taj clip sa surferima je jedini opteretio procesor do 100% tako da se ponekad ( ne uvek) desilo da secne. Inace pustam iz winDVD6.
Meni je najlepsi onaj sa Sting-ovo muzikom (The Living Sea ako se nevaram).

Artz je napisao(la):
Amiga1200 koji konfiguraciju imas?
Ja ne mogu nikako da ga nateram da radi. Imam Sparcle 6600GT AGP.

Abit IC7-G, PIV 2.8 GHz Northwood, 1GB RAM-a, Seagate 120GB.

Meni jedino shto je na Leadteku dobro funkcionisalo je 2D-okruzenje i video materijal. 🙂

@Preacher:
Da to je onaj isjechak sa surferima. Koliko se sjecam opterecenje CPU:a je bilo oko 70% i isjechak nije seckao.

Mislim da je 70% normalno sa tim procesorom. Tj. ocu da kazem da ti ne radi dekodiranje HD materijala kartica ipak.

step into liquid je stvarno dobar. 🙂 samo sto je meni opterecenje oko 60%, malo mi je cudno to posto imam Celeron @3.0Ghz, zar ne bi trebalo da bude vece opterecenje?

Usput... ima li neko sve klipove a da je voljan da mi nareze? posto me se ne skida sa 56k. ;-) pm...

Nazad
Vrh Dno