MR.BIG je napisao(la):Probao skoro sve novije i vratio se odlicnim 77.77
A, ne... pre ovoga je bio HIS 9800Pro IceQ, pa Sapphire 9800XT, pa nakratko i ASUS V9999GT (onaj "sakati" 6800GT... uuuuuh, koliko me je ta karta nervirala!! 😡 ).Ji 4Tze je napisao(la):al cek, pre toga, ti si bese uzeo 5950 Ultra? :beat: 😀 :d
CAR je napisao(la):Jaooooo, kad se samo setim nVidije i mesanja/instalacije/isprobavanja novih drajvera svake subote popodne... :d:d:d
Jaaaaoooj, da mi je znati sta ti to znas, sto ja ne znadem... 😛Paradigma je napisao(la):Stari ne brini ništa ponovo ćeš svake subote imati zanimaciju :-devil-: Častim ako nisam u pravu. :d
slican problem sa leadtekom 6800le i 78.01, samo sto igrica ukoci, i posle par sekundi krene da radi sa 1 frejmom u 20 sekundi, pa ako neko zna resenje bilo bi lepo da kaze....n_131 je napisao(la):E ljudi drugar ima Asus 6200 TD i probao sam mu dve varijante drajvera, originalne asusove 78.xx i ove novi 81.85 ali u oba slucaja mu u NFSU2 nestaje slika sa monitora a zvuk i igrica nastavljaju normalno dalje. Koju verziju da probam da bi ovo normalno radilo?
marsi je napisao(la):slican problem sa leadtekom 6800le i 78.01, samo sto igrica ukoci, i posle par sekundi krene da radi sa 1 frejmom u 20 sekundi, pa ako neko zna resenje bilo bi lepo da kaze....
sve na defaultu, i sveze instaliran win.Paradigma je napisao(la):Koji chipset imas i da li je karta kloknuta?
Aponen je napisao(la):Jos jedan glas za 81.85
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari