Šta je novo?

nVidia driver

goran73

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2005
Poena
304
Postoji gomila driver-a za nVidia graficke kartice. Interesuje me koji su sada aktuelni, koji je najbolji? Moja kartica je Asus N6200GE.

Morash mi oprostiti ali pitanje ti je neverovatno glupo... Najbolji i najnoviji drajveri za nvidijine kartice su oni koje skidash sa nvidijinog sajta...

Društvo meni se ne sviđa kako rade 77.xx detonatori. Imaju dosta problema u igrama, recimo NFSU2, ponekad i Q3 nije mi se startovao, a CS1.6 je redovno pucao(!). Stavio sam 80.40 BETA sa guru3d.com i sve mi sada radi normalno. Grafička je u pitanju 6600GT.

Pozdrav

Ljudi uskoro ocekujem da mi stigne 7800GTX, pa jel postoje 8x.xx driver-i za Windows XP x64???

POZ :wave:

Za sada ne!
Poslednja verzija Forceware-a koja je izasla za Windows XP x64 je 77.79.

Postoji, ali kao sto je i Dorry rekao jos su u beta fazi, tako da ako volis eksperimentisanje...navali.

Matthias je napisao(la):
Postoji, ali kao sto je i Dorry rekao jos su u beta fazi, tako da ako volis eksperimentisanje...navali.

Ovi drajveri su isključivo za Windows XP 32bit. Do sada nisam naleteo na podršku za x64

Gidra85 je napisao(la):
Ljudi uskoro ocekujem da mi stigne 7800GTX, pa jel postoje 8x.xx driver-i za Windows XP x64???

Opet ti :D Nema :) Vidi ako možeš da nadješ neke alternative na guru3d.com (ne oficijalne, već remix drajvere) i stavi, mada debelo sumnjam :(

Dorry je napisao(la):
Ovi drajveri su isključivo za Windows XP 32bit. Do sada nisam naleteo na podršku za x64

Opet ti :D Nema :) Vidi ako možeš da nadješ neke alternative na guru3d.com (ne oficijalne, već remix drajvere) i stavi, mada debelo sumnjam :(

Mora da sam onda 77.40 beta drivere za x64, pomesao 80.40. ;)
Doduse vidim da ima vec i 77.79beta driveri za x64, pa ko voli...

Poslednja izmena:
Dorry je napisao(la):

Najzad mi je stigla i ta 7800GTX, ali driver-e nikako da nadjem. :(

Predji na 32-bitni Windows XP. :D

Nazad
Vrh Dno