Šta je novo?

nVidia dize ruke od GeForce FX-a (NV30)

Bogda

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600 + Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI B450 Gaming Plux Max
RAM
2 x Kingstom KHX3200C 8GB DDR4
GPU
GeForce RTX 3080 Founders Edition
Storage
Samsung SSD 980 Pro 1TB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + Samsung HD103SJ
Zvuk
MiniDSP Flex + Hegel H95 + KEF LS50 Meta + SVS 3000Micro + ...
PSU
ROG-STRIX-850G
Kućište
Fractal Design Meshify C
Monitor
AOC Agon AG322QWS4R4
Miš & tastatura
Logitech G502 + Corsair Gaming K70 LUX Keyboard
Laptop
hp EliteBook 850 G6
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ako je tako ode NV pod led;)Dok naprave NV 35 svi ce vec imati ati-e ma da se iskreno nadam da nije tako jel dobro je za sve dok ima valjane konkurencije,to je ko kad bi prsko amd skim bi se mi intelovci svadjali ;)

Ne bi da dajem teske izjave, ali cini mi se da je nv blizu proklestvu zvanom voodoo 5 6000, dobro, nije mozda bas tako blizu, ali sve mi se cini da ce izbaciti uskoro neku koja ce biti opaki fijasko i koja ce ih oterati u istoriju kao sto je 6000ka oterala 3dfx u vecna lovista :)...
Malo sam preterao, ali mislite o tome.

Jedino sto je iza Voodoo-a ostalo gomila fanova (ne mislim na ventilatore :)) i entuzijasta, a iza Nvide ce da ostane gomila besnih korisnka sto nema vise podrske....ma iscupace se oni :mig:

Pa mozda bi im bilo i najpametnije, uzevsi u obzir buku i hladjenje.

PJ je napisao(la):
Jedino sto je iza Voodoo-a ostalo gomila fanova (ne mislim na ventilatore :)) i entuzijasta, a iza Nvide ce da ostane gomila besnih korisnka sto nema vise podrske....ma iscupace se oni :mig:
Yeap... Kao recimo ja... Obozavam Voodoo... Ubodes je i ne mislis.. Kakvi detonatori, kakav Catalyst... radio je odlicno i sa Me Voodoo drajverima...

Bane® je napisao(la):
Ne bi da dajem teske izjave, ali cini mi se da je nv blizu proklestvu zvanom voodoo 5 6000, dobro, nije mozda bas tako blizu, ali sve mi se cini da ce izbaciti uskoro neku koja ce biti opaki fijasko i koja ce ih oterati u istoriju kao sto je 6000ka oterala 3dfx u vecna lovista :)...
Malo sam preterao, ali mislite o tome.

uuu,pa kada sam ja to napisao svi me zivi napljuvase,ali ispada,kao i obicno da sam u pravu:D

Ako mu nekim cudom ne dupliraju memorijsku magistralu ode dodjavola. fx bolje da nije ni izlazio, a mozda nije ni izasao?!
sad ce opet da najavljuju ludilo zvano nv35, ali rade400 ce biti CUDO! verujem da ce biti i do 60% brzi od r300...

Vrh Dno