Šta je novo?

nVidia Classic control panel???

• Začetnik teme Začetnik teme luka-d
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

luka-d

Slavan
Učlanjen(a)
28.12.2004
Poena
319
DAkle da li je moguce da je to ukinuto na ovim novim verzijama ForceWare drajvera nemogu nikako da dodjem do opcije za vertikal sink ako neko zna kako da promenim u stari panel tj. u Classic ili gde se nalazi ta opcija za forsiranje vertikal sinka na svim rezolucijama.

Hvala svima unapred.

Stari CP postoji i dalje.
Dakle ides isto kao i pre; desni klik/properties/settings/advanced/grafa/i sa leve strane imas prozor na kome pise switch to classic panel

Ne kapiram u cemu je fora...UVEK sam menjao na classic control panel i obrnuto, pomocu "switch to classic cp" opcije...sad prvi put cujem da tu ima nekih problema, a kamoli editovanja registry-ja??...a probao sam sve verzije drajvera od kako postoji novi CP.
A ovaj kljuc je "enable new CP" ??A coveku treba stari?
Luka-d, baci pogled na attachment, zar kod tebe nema ova opcija?

Prilozi

• CP.webp
    CP.webp
    91 KB · Pregleda: 126
Mozda je u pitanju graficka karta posto ja imam 8800GTS i ForceWare dajvere 158.22 kod mene uopste nema te opcije kao ranije.

Prilozi

• nvidia.webp
    nvidia.webp
    93.4 KB · Pregleda: 89
Bre, menjaj onda taj config potpis! Zabunu pravis 😛
Evo ovde se nalazi opcija za Vsync u novom CP.Dakle desni klik, NV CP, pa 3D settings/Adjust image settings with preview/use advanced 3D settings-take me there.

Prilozi

• CP2.webp
    CP2.webp
    75.9 KB · Pregleda: 92
Poslednja izmena:
Da ne znas mozda gde se dao fenomenalni flacker filter za tv out i jos bolji full screen on displey 2?

Ja ne znam sta su to napravili sa tim drajverima za 8xxx i nije mi uopste jasno kako ce zena gledati film na tv out dok ja surfujem a da je clone mod?A i flacker filter je smirivao treptanje na TV-u...sta su oni poludeli pa da izbace dve skoro najbolje opcije koje su krasile nvidiu,i tacno je,ni ja nemam vise clasic opciju...ja ne znam sta se desava sa njima...:smash:

Hm, pojma nemam...sa ovim novim CP-om se bas slabo snalazim.Tesko smaranje je doci i do ovih opcija gore.Definitivno treba da ti odgovori neko sa 8xxx serijom.

Strasno od onako lepog menija i jednostavnog menija u neko moderno sr.... koje nema pola stvari sto su preko potrebne.

Da ne znas mozda gde se dao fenomenalni flacker filter za tv out i jos bolji full screen on displey 2?

Ja ne znam sta su to napravili sa tim drajverima za 8xxx i nije mi uopste jasno kako ce zena gledati film na tv out dok ja surfujem a da je clone mod?A i flacker filter je smirivao treptanje na TV-u...sta su oni poludeli pa da izbace dve skoro najbolje opcije koje su krasile nvidiu,i tacno je,ni ja nemam vise clasic opciju...ja ne znam sta se desava sa njima...:smash:

Te opcije možeš da uključiš sa nVTweak-om. Treba ti nova verzija, koja nažalost zahteva .NET Framework, ali opet, sve sa njom možeš da enejbluješ, pa i da izabereš stari ili novi control panel.

Ljudi evo mene opet na ovo temi kako da se na novoj grafickoj serije 8 namesti onaj stari Classic panel ili ako neko zna kako da se namesti refresh override.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIACorporation\Global\NvCplApi\Policies and edit the
ContextUIPolicy DWORD value.

The values are :

1 for the old Control Panel
2 for the new Control Panel
3 to use both Control Panels

Nazad
Vrh Dno