mhz
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2003
- Poena
- 619
i bas kao za zivota, niko da kane neku kintu za koriscenje cuvenog prezimena u komercijalne svrhe (onaj lik sto pravi Tesla roudstere se ubi od (pred)prodaje...) 🙁Sta reci osim da je Tesla bio i ostao no.1
Sad videh da su oni posle "Tesla" stavili znak za trademark!!!! BROOKA!
mozda ce zbog ovoga nVidia
jeftinije prodavati svoje proizvode na prostorima ex Jugoslvije 😛
Kada je bilo sta elektricno u pitanju, Tesla je brend no.1 tako da to ipak nije samo 'prezime koje potice iz like', i Ferari je onda 'samo' prezime...
Svaka cast majstore!!!E dragi benchmarkovci, ja sam se malo bacio na istrazivanje oko toga ko ima trademark i prica je ovakva, dok je Tesla bio ziv, poslao je telegram u kome je porucio da se podigne institut a institut kao institucija jedina ima pravo (trademark) na sve njegove patente a samim tim i na koriscenje imena. Razmenio sam par mail-ova sa jednim gospodinom sa Instituta Nikola Tesla a kontaktirao sam i udruzenje Nikola Tesla u Americi, pa cemo na kraju da vidimo ko ce koga da tuzi... kad ste vec toliko zapeli sa tim tuzenjem...
p.s. Oni su lepo rekli sve o Nikoli Tesli, ali se opet nigde ne pominje odakle je on itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari