- Učlanjen(a)
- 04.08.2009
- Poena
- 199
E pa ovako, problem je sledeci: pa pre par dana sam cistio generalno komp od prasine i svega i svacega sto je bilo u njemu, e sada posto je komp star oko 3 godine resim da mu zamenim termo pastu na procesoru i na grafickoj... e posle obavljenog ciscenja svih komponenti u racunaru rasklopim porocesor i skinem staru belu termo pastu (koja je vec postala tvrda odnosno sasusena kako na procesoru tako i na grafickoj) i stavim novu srebrnu tako isto uradim i sa grafickom ali sada imam problem u windowsu a on je sledeci: pa nekada kada upalim zvuk radi ok a nekada ide onako isprekidanao ili kako bi reko trokira dok gledam film ili slusam muziku ili igram neku igricu, zvuk se ponasa krene pa zastane pa krene i tako non stop da bi u nekim trenucima totalno blokirao komp pa posle par sekundi nastavio da radi po starom sa trokiranjem zvuka a desavalo mi se da ga totalno zabije da moram da na dugme resetujem komp. Pre nego sto sam ovo radio je graficka super radila tako da znam da nije riknula nego da sam ja napravio problem negde kada sam cistio i menjao pastu samo neznam gde? Sto se tice same slike tu nemam problema niti nekih bagova u vidu zamuljane slike, linija ili koje cega nego kristalno cista slika.
Evo slike da vidite kolika je temperatura procesora i graficke, a ovo pored je kako graficka izgleda i njeni opsti podaci a ova zadnja je kako izgleda kada je skinut hladnjak koji mozete da vidite na predhodnoj slici.!
Danas sam ponovo pokusao da zamenim pastu na grafickoj da vidim da li je problem do toga ali je problem idalje prisutan. Recite mi jel se neko susretao sa ovim problemom i kako ga je otklonio. Jos nisam pokusao da zamenim drajvere na grafickoj ali to cu da uradim odmah po postavljanju ovog posta a cak mi je padalo na pamet da oborim sistem pa da pokusam da instaliram svez win 7 sp1. Ali jos nesto sam radio u medjuvremenu a to je da sam dopustio win 7 da se updejtuje odnosno da mi javi kada se pojavio neki novi updejt za win 7 i da ga skine i instalira, da nije mozda tu problem. Jer ako je win 7 problem lako cu ga ja oborim i stavim svez samo da znam u kom pravcu da se orjentisem.
Nadam se da me razumete sta hocu da kazem i koji imam problem?
Unapred svima hvala na pomoci.
Evo slike da vidite kolika je temperatura procesora i graficke, a ovo pored je kako graficka izgleda i njeni opsti podaci a ova zadnja je kako izgleda kada je skinut hladnjak koji mozete da vidite na predhodnoj slici.!
Danas sam ponovo pokusao da zamenim pastu na grafickoj da vidim da li je problem do toga ali je problem idalje prisutan. Recite mi jel se neko susretao sa ovim problemom i kako ga je otklonio. Jos nisam pokusao da zamenim drajvere na grafickoj ali to cu da uradim odmah po postavljanju ovog posta a cak mi je padalo na pamet da oborim sistem pa da pokusam da instaliram svez win 7 sp1. Ali jos nesto sam radio u medjuvremenu a to je da sam dopustio win 7 da se updejtuje odnosno da mi javi kada se pojavio neki novi updejt za win 7 i da ga skine i instalira, da nije mozda tu problem. Jer ako je win 7 problem lako cu ga ja oborim i stavim svez samo da znam u kom pravcu da se orjentisem.
Nadam se da me razumete sta hocu da kazem i koji imam problem?
Unapred svima hvala na pomoci.
Prilozi
Poslednja izmena: