D
Deleted member 9456
Guest
Maticn ASUS M2N, graficka Nvidia PCI-e 1.0 8500GT 512MB, AMD x2 4000+, 2GB RAM, TV kartica Gigabayte gt-P8000, modem. U toku igranja igrice black&white masina ukopala. Uradjen reset i sad je grafika 600x400. Pokusano sve mogue i nemoguce, vadjene kartice i cisceni kontakti, stavljani novi drajveri. Kad se masina podize jos dok je crni ekran slova iskrzana, malo cudno jer pre toga ASUS logo sasvim ok. U nekom trenutku kada sam vratio kartice nazad grafika proradila ali prvo gasenje i opet samo rezolucija 600x400. Pokusao podizanje masine sa live linux CD, podizanje ne prolazi zaglavi na grafickoj. Kad se gleda u device manager postoji konflikt u memoriskim adresama, video kartica pokusava da uzme adrese koje zauzima standard PCI to PCI bridge, kad se pogleda taj bridge on drzi te adrese. Nikako ne mogu da promenim taj adresni opseg, opcija zatamljena a jos cudnije je da ako uradim uninstall standard PCI to PCI bridge kao da sam uradi uninstall graficke kartice. Nemam od koga da pozajmim graficku pa me zanima da li neko ima ideju sta raditi, da li je crkla graficka ili zeza MB.
OS je XP...
Uf omasis totalno, izvinjenje, molim moderatora da prebaci u graficke kartice
OS je XP...
Uf omasis totalno, izvinjenje, molim moderatora da prebaci u graficke kartice
Poslednja izmena od urednika: