Šta je novo?

Nvidia 560 Ti i 9600GT

• Začetnik teme Začetnik teme bro82
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bro82

Slavan
Učlanjen(a)
13.12.2008
Poena
425
Nesto razmisljam o ubacivanju jos jedne graficke karte koja mi stoji bezveze!Najvise me interesuje dali se na ovu moju maticnu plocu(iz potpisa) uopste moze ubaciti jos jedna grafika?Ako ne moze onda je dzabe ova tema!🙂

Poslednja izmena:
Ako je to ova ploca, onda ne moze...

To je ta...ne moze.

Bas steta,a taman sam se ponadao!🙁,ali hvala ti na odgovoru!Sto se mene tice temu mozes i obrisati,da ne pravi guzvu!

Da ne otvaram novu temu:

Jel imas uospte smisla praviti ovu kombiniaciju 560ti i 9800gt u sli ?

Ovde nije rec o SLi, i to naravno nema smisla (jer ni ne moze da radi), vec kombinacija graficka + physx akceleracija. Verujem da mu je to bilo na umu kad je hteo da iskoristi grafiku koja mu stoji bzvz...
Ako i ti imas istu nedoumicu, i imas mogucnosti (tj plocu sa dva pci-e slota za graficke), probaj. Imas novi Batman AC pa ukljuci physx 🙂

Poslednja izmena:
sry 2 kartice odma u glavi sli 🙂

Trentuno imam 9800 gt i defintivno odluceno (posto vec mesec dana merkam sta da uzmem) za nekih 10 dana uzimam MIS 560Ti Hawk. pa reko da pitam ima li smisla da ova 2 rade zajedno.
Ploca ima 2 psi-e slota pa bi moglo da se uglavi 🙂

Slobodno probaj. Eksperimentisi sa Batman AC ili tako nekom physx igrom (Metro, Mafia II, Batman AA, itd) pa probaj prvo kako ti radi physx sa 560Ti i onda je upari sa 9800GT pa vidi da li dobijas dovoljno na performansama i odluci da li ces je na oglase ili ne🙂

Mozda zvuci smesno, ali meni se vuce jedna 8400GS kao back-up varijanta....da li bi imalo smisla uopste da je probam kao phisics karticu?

Mogla bi ako bi imao prorezan PCI-Ex1 ali je sam slot onda usko grlo pa bi dobitak bio minimalan.

Dzabe ti ta 9600gt za fiziku, licno sam se uverio da je nvidia u nove igre ubacila zastitu kako bi sprecila fiziku na starim kartama. Odnosno, fizika ce raditi, ali od dx11 mozete da se oprostite. Batman AC nije hteo da pokrene igru u DX11 modu ako je karta za fiziku ta koja ne podrzava DX11, bez obzira sto primarna podrzava, igra ce se pokrenuti, ali bice u dx9 modu, bez obzira sto ste podesili dx11. Minimum za neke buduce naslove ce biti GTX450 za fiziku, sve starije mocice samo u dx9 ili mozda dx10. Neka proba neko batman AC pa neka potvrdi moje iskustvo. Ako i pogledate u podesavanjima batman-a, videcete da pise 560ti + preporucena gtx460 za fiziku, bez obzira sto moja 9800gt ima snage da istera tu fiziku, nvidia je onemogucila to.

ne isplati se to kaciti za physix, cak sam video negde testove, daje losije rezultate.

Nazad
Vrh Dno