Ma bre sta nisam znao, pa znao sam ja cime se on bavi, al nije neki kvaran lik koji se u raznim temema izdrkava nad drugima svojim kometrima kao sto to rade pojedini preprodavci, ne tera neku silu kada nesto prodaje, nisam primetio da vazda ganjao 3080 i redovno ih postavlja u oglase kao pojedini sto rade...
Evo njegove stranice na KP, nema ni jedne 3080 koju je proda da je neko ostavio pozitivnu ocenu kao komentar na tu prodaju... Pogledao sam sve ovo pre nego sto sam ga stavio na spisak...
Malo ste ga previse nagazili, a posteno bi bilo samo da je kartu ponudio nekome sa foruma po ceni po kojoj je platio, ako hoce da bude posten prema svima nama, sve ostalo ostavlja prostora za sumnju i kritiku... Ja imam svoje misljenje o njemu da nije kvaran lik pa mu toliko i ne zameram.
https://www.kupujemprodajem.com/boj...ad_kind]=all&data[rate]=positive&data[page]=1
Sto je bilo do mene i koliko sam mogo ispratio sam da karte zavrse u ruke gamera, svakako karte su kupili dugogodisnji clanovi foruma, najmladji je
@Gedora clan od 2012god, pa ako je neko postavi u oglase kako bi zaradio 200e eto i neke vajde od dugogodisnjeg forumasnje, i ako je to za osudu i nije fer prem drugima al ako vec tako mora bolje i neko nas nego neki anonimus
Jedno je sigurno, uvoznik nikome nije proda kate sa zeljom da ih neko preprodaje jer da je to hteo mogo je sve, kompletan uvoz da proda samo jednom mineru po jos boljoj ceni nego sto je trenutno, i niko nije kupio pojedinacno vise od jedne karta a svako ko je trazio vise od jedne nije dobio ni tu jednu koju je mogao da kupi u preprodaji... E sad sto to ne moze da se spreci 100% sta da se radi, takve su okolnosti, ostali uvoznici i maloprodaje ic ne vode racuna o tome jos imaju svoje preporodavce sa kojima saraduju, ne svi ali velika vecina.