Šta je novo?

nvida forceware 162.18 -xp

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Interesuje me da li je neko probao ove nove, istina beta drivere, i koja je razlika u odnosu na stare, i da li postoji neko poboljsanje performansi u igrama...trenutno imam 94.24 . Hvala unapred na odgovorima i savetima.

Testirao sam samo Doom 3, (timedemo demo1) i framerate je nesto bolji nego sa trenutnim zvanicnim drajverom - sa 91 na 94 FPS (ultra-high settings, 1280x1024, bez aa, hw je: GF7600 GT, AMD Athlon 64 3800+ dual core, 2GB RAM). Takodje, izbacili su stari kontrol panel, i sada postoji samo novi koji se meni licno manje svidja, ali nije to ni toliko bitno. Ali ono sto mi se jos manje svidja je sto moras da instaliras i nTune da bi imao overclocking opcije i video temperaturu GPU-a, mada to mozes i sa riva tunerom.

Meni GRAW 2 nije hteo da radi s 168.18 drajverima, pucala mi textura.

Hmm... Jel zna neko zašto mi nTune vraća frekvencije gpu/memory na default posle restarta? Kako se to podešava? Probao sam da snimim novi profil kao default ali isto... 🙁

Ma beta drajveri su Shit, instalirate stebilne drajvere i uzivate:hump:

Na 8xxx seriji rade savrsheno. 🙂

Jeste da su beta drajveri,
ali za sada na mom kompu radi bez problema...

Probao sam ih i vratio na 158.18. Nestabilni, pucaju texture, manji skorovi u Markovima.

Hmm... Jel zna neko zašto mi nTune vraća frekvencije gpu/memory na default posle restarta? Kako se to podešava? Probao sam da snimim novi profil kao default ali isto... 🙁

Zasto meni ntune nece da radi na 965P chipsetom?

Poslednja izmena od urednika:
Treba koristiti Riva Tuner za OC sa novim NV drajverima!
Nema problema sa pamcenjem frekvencija...
A GRAW2 nece pucati ako su dynamic shadows na low.
Trebalo bi spojiti teme, vec su dve vezane za ovaj drajver...

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu. Da li ste probali 163.16 Beta xp drajvere

Nazad
Vrh Dno