Šta je novo?

NVDVD problem?

rzeljko

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
695
Kad startujem NVDVD i pritisnem dugme kojim pebacujem iz FILE u DVD mod dobijam poruku o grešci "Unable to create DirectShow graph for DVD playback". Valjda nešto nije u redu sa skinovima. Probano je i sa "normalnom" i sa crackovanom verziom.

rzeljko je napisao(la):
Kad startujem NVDVD i pritisnem dugme kojim pebacujem iz FILE u DVD mod dobijam poruku o grešci "Unable to create DirectShow graph for DVD playback". Valjda nešto nije u redu sa skinovima. Probano je i sa "normalnom" i sa crackovanom verziom.

Imas DVD u sistemu?

Re: Re: NVDVD problem?

Alexandar je napisao(la):
Imas DVD u sistemu?
Imam, naravno. Na nvidia.com sam našao u troubleshooting sekciji da se pominje taj problem a kao moguće rješenje se navodi reinstalacija DirectX. I to sam uradio kao i instalaciju SP1 za WinXp ali ne pomaže.

Koju verziju koristis? Ja sam skinuo ovu 2.22 koja je osakacena mogucnostima[free trial], do neke full verzije nVDVD-a se vracam na PowerDVD

Amon_Ra je napisao(la):
Koju verziju koristis? Ja sam skinuo ovu 2.22 koja je osakacena mogucnostima[free trial], do neke full verzije nVDVD-a se vracam na PowerDVD
Ista stvar i kod mene. Još ću pokušati da stavim 40.72 WHQL pa da probam sa njima pošto sad imam 41.03. Ja ću ostati na WinDVD 4.

Ne radi ni sa 40.72, probao sam danas, verovatno neka fora sa trial verzijom.

Alexandar je napisao(la):
Ne radi ni sa 40.72, probao sam danas, verovatno neka fora sa trial verzijom.

100% je do verzije, samo kad bi negde nasli full to bi bilo super, ova trial je prakticno i neupotrebljiva, poredeci njene mogucnosti i npr. PowerDVD-a.

Nazad
Vrh Dno