Šta je novo?

NvCpl.dll - Access is denied

takinada

Znamenit
Učlanjen(a)
12.04.2004
Poena
1,045
Ova mi se poruka javlja sa poslednjim Nvidia driverima 191.07 i 190.62. U cemu je fora ? Sve radi ok ali poruka ...:wave::wave::wave:

Da malo pojasnim. Kad npr. pikam CrossFire (MMOFPS) pri učitavanju istrči ova poruka.Par puta mi je zabo CF ovom porukom dok više puta ne. Jbem li ga ...

Siguran sam da se ova glupost dešava zbog toga što sam sa instalirao sve drivere za ploču u cugu - automatic. Par minuta je ubacivao driver za chipset ... Jel ima neka fora da se odradi uninstal ovih drivera ?

Prvo probaj ovo- odes u control panel, add/remove programs i uninstaliras nv display drivers, physx. Safe mod, driver sweeper-om ocistis ostatke i onda restart i instaliras nove.

Za cipset, malo teze...tj. ne bih znao kako se uklanja Intelov cipset drajver na jednostavan nacin, osim iz device managera, stavku po stavku. Mada vidim da drivercleaner ima opciju za Intel drajvere, ali on (vise) nije besplatan.
Mada probaj da instaliras najnoviji intelov drajver, ja obicno pregazim stari, nisam imao problema.

Ja obicno, posle instalacije nv drajvera, iskljucim iz servisa "nv display driver service", kao i jos neke stvari opisane ovde. Mozda ti nesto od toga pomogne takodje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno