Šta je novo?

nV40 slicke

Sudeci po hladjenju i po tome sto ima dva dodatna konektora za napajanje, kao i po tome sto je 0.13 mikrona proces, a cak 222 mil tranzistora, ocekuje nas jos jedan FX5800 Ultra ( bar sto se tice buke i potrosnje) :smash:

Samo me interesuje da li cu morati da menjam napajanje?:)

djstole je napisao(la):
Samo me interesuje da li cu morati da menjam napajanje?:)
Oni vec uveliko pricaju da je NEOPHODNO napajanje od min 400W!!!!

Pitam se kako ce reagovati na Enermaxa od 350W...

Bane-Nis je napisao(la):
Hehe, pa lepo ce reagovati, sto da ne... naravno ako je NV40 sama na njemu :D :D :D
Jeste... 2 konektora za DVD i rezac, 2 za HDD-ove, 2 na grafiku, a fijoka ce valjda da radi bez struje :D
Prosto me teraju u trosam :wall:

GoranM je napisao(la):
Jeste... 2 konektora za DVD i rezac, 2 za HDD-ove, 2 na grafiku, a fijoka ce valjda da radi bez struje :D
Prosto me teraju u trosam :wall:

Ma lepo mod sa dva 350W napajanja i em 700W napajanje em jeftinije resenje... sledi prilog:
kb.php

Poslednja izmena:
Ma svi smo toliko ludi za tim... Nego, ima i ove redakcije da se ponove, ako kod mene ne mogu da testiram, nek se pruzze za neko napajanje od 500W :)

byMaX je napisao(la):
Ma svi smo toliko ludi za tim... Nego, ima i ove redakcije da se ponove, ako kod mene ne mogu da testiram, nek se pruzze za neko napajanje od 500W :)
Pa jos ako je Antec ili Enermax
:D

A ja bi ipak da sacekam cudo zvano r420 sa jednim konektorom za napajanje, uzima samo jedan slot. A kad je upitanje performance moze biti opet hladan tus :D a sve mi nesto govori da ce biti tako...
Sto ce biti veselo :sceptic:

Vrh Dno