Šta je novo?

NV Silencer 5

SuperStarr je napisao(la):
Čekaj, tebi je Cwelle konkurent pa ti zato smeta?!?
Sada shvatam! ;)

A i ta pošta, to je pišljivih 100 dinara pa se ne oseti na cenu kulera?
Kada naručiš CD-ove iz "unutrašnjosti", poštarina za 10 komada bude preko 100 Din a koliko oni imaju grama i koju vrednost paketa pošaljioc navede? Najmanju da bi poštarina iznosila što manje!

A da ti putuje nešto što je teško 500g najmanje iz SW-e i čija je vrednost 20-30€, nema šanse da bude manje od 10€. Plus što meže da se zagubi na putu ovamo, da ga radoznali carinici raskupusaju...
Stvarno ne treba da :wc: toliko...

Cekaj,ali ja neznam ko je Cwelle...I kakav konkurent!?Pa da mi smeta...Sada neshvatate...

A i ta Posta,je previshe skupa!!!
Kada narucujete CD_ove iz "unutrasnjosti"!?Sta Vam znaci to "unutrasnjost"???
A to shto ljudi napishu na paket, to je njihova stvar i radnik u Posti bi trebao da izmeri stvarnu tezinu paketa i da sam napise toliko i toliko,a ne da neki nepristojni chovek iz "unutrasnjosti" pishe "lazne" podatke na paketu...Stvarno su ti ljudi iz "unutrasnjosti" neposhteni...

"A da ti putuje nešto što je teško 500g najmanje iz SW-e i čija je vrednost 20-30€, nema šanse da bude manje od 10€. Plus što meže da se zagubi na putu ovamo, da ga radoznali carinici raskupusaju..."
MIslite da je Svajcarska isto shto i Swedska!? O cemu to Vi pishete ovde?
A ko kaze da ja ih dobijam Postom i da ih carinici raskupusavaju!?

I stvarno ne trebate da pisete po forumu...

mlatimo praznu slamu:p

eglisic je napisao(la):
Ne secate se!?
Pravite se ludi?
Ne pravim se ja lud vec ti
kookoo.gif
. Ako vec kazes da sam te ispalio za nesto kazi lepo pa da svi cujemo o cemu se radi, posto i mene interesuje sta ces da smislis.
A sto se tice poznavanja Emile Glisicu tu si u pravu, od juce te vise ne poznajem jer takvu uvredu od tebe nisam ocekivao. Ja razumem kad neko zeza nekog ali ovo je prevrsilo svaku meru :mad:.

@ostali: Ako nekome treba neki Zalmanov kuler, nije problem da stigne i to. Samo mi javite do 5. juna da bi napravio konacan spisak.

Poslednja izmena:
Moderatori,Admini i ostali ovo bi bio zanimljiv thred kad ne bi bilo postova nepotrebnih prepucavanja izmedju cweelleta i eglisica.Ocistite to malo da izgleda na nesto,ovako tesko da se moze izvuci neka korisna informacija.
Hvala.

Ustvari, bolje obrisati ceo thread osim prvog posta, posto oni koji su zainteresovani mogu coveka da kontaktiraju na pm i gotovo. Ko nece da kupi ili mu cena ne odgovara, ne mora da kupi i kraj. Neka nadje na nekom drugom mestu ili naruci sam iz inostranstva... Zaista ne vidim u cemu je problem ovde?

A inace pricajte malo kako hladi to cudo ....7800 gt...

E stvarno sam riknuo od smeha... Citam skoro sve na forumu i ovo bih uvrstio u "best of" :beat: Zvucalo je kao razgovori iz "Tesne koze", bilo bi greota obrisati!

Nazad
Vrh Dno