Šta je novo?

NV Silencer 5

Cwelle

Čuven
Učlanjen(a)
07.12.2003
Poena
709
Treba da mi dodje ovaj kuler posle 11. juna, pa me interesuje da li ima zainteresovanih da porucim vise komada.
U obzir moze doci i neka druga serija, samo se javite pre 5. juna da bi mogao da organizujem sve.
Konkretno za ovaj cena bi bila 30e.
:wave:

@moderatori: Nisam siguran da li je ovo prava soba za ovo.

Poslednja izmena:
Cwelle je napisao(la):
Treba da mi dodje ovaj kuler posle 11. juna, pa me interesuje da li ima zainteresovanih da porucim vise komada.
U obzir moze doci i neka druga serija, samo se javite pre 5. juna da bi mogao da organizujem sve.
Konkretno za ovaj cena bi bila 30e.
:wave:

@moderatori: Nisam siguran da li je ovo prava soba za ovo.

Bolje otkazi taj tvoj - prodacu ti ja moj 5 rev. 2 (u upotrebi tri meseca) za 20EUR ;)

Edit: izvinjavam se - imam 6 rev. 2 :( - svejedno ako nekom treba ;)

Poslednja izmena:
Ti silenceri nisu losi jedino sto odgovaraju jako malom broju kartica (brojevi,revizije i sl.),dakle lose resena kompatibilnost.Konkretno ovaj NV Silencer 5 (Rev. 3) koji ti hoces da porucis pase recimo na kartice Geforce 7800 serije ali zato ne pase na NV 7900 GT(X).Znaci, upgrejd gr. kartice vuce sa sobom i
kupovinu novog kulera (neprakticno).Uostalom (stari) silenceri su zamenjeni novim Accelero X1 (za nVidiu) i Accelero X2 (za Ati),a u Avgustu se ocekuju
novi Accelero S1,S2 i S3.Suvise komplikovano sve to.Mnogo je bolja kupovina
nekog univerzalnog Zalmana vf700 ili vf900 (od skora kod nas).Mogu na nVidijine kao i na Atijeve kartice,na jako mali broj kartica ne pase.

Pa mogu i taj Accelero da porucim. Uopste nije problem. Samo da znam do 5. juna.
Ja necu skoro da menjam graficku tako da mi ovo bas odgovara jer dolaze vreli dani.

Da li je moguce da nikome ne treba neki od ovih kulera?

meni treba jedna termalna pasta i par ventilatora, a sve to od Arctic Coolinga, ako može da se nabavi?

Pa skupo je,30 e.Znaci ti platis kuler oko 20 e a ostalo je zarada,ugradjivanje,itd.Kod nas se najvise prodaju CoolVive i sl. dakle jeftini kuleri.Ajde sad ti nasem coveku da objasnis da taj kuler kosta recimo u Austriji 19 e a ti ne mozes da mu das po toj ceni (ne radis za Crveni Krst),vec treba iz svega da nesto zaradis.Bolje sto nemas poudzbine jer ovako nista ne rizikujes,uostalom znaju ljudi i da te ispale ako im nisi uzeo kaparu.S druge strane postoji vec dugo mala grupa korisnika foruma koja je zaduzena za nabavku iz inostranstva.

djolez je napisao(la):
Pa skupo je,30 e.Znaci ti platis kuler oko 20 e a ostalo je zarada,ugradjivanje,itd.Kod nas se najvise prodaju CoolVive i sl. dakle jeftini kuleri.Ajde sad ti nasem coveku da objasnis da taj kuler kosta recimo u Austriji 19 e a ti ne mozes da mu das po toj ceni (ne radis za Crveni Krst),vec treba iz svega da nesto zaradis.Bolje sto nemas poudzbine jer ovako nista ne rizikujes,uostalom znaju ljudi i da te ispale ako im nisi uzeo kaparu.S druge strane postoji vec dugo mala grupa korisnika foruma koja je zaduzena za nabavku iz inostranstva.
Ko hoce hoce ko nece ne mora. :wave:

Cwelle je napisao(la):
Ko hoce hoce ko nece ne mora. :wave:

Ja hocu,ali cena je previshe naduvana!!!A odakle dolaze ti cool_eri???Sa Tajvana?

I ako moze, ja bih ga kupio za 20 evra...

eglisic je napisao(la):
Ja hocu,ali cena je previshe naduvana!!!A odakle dolaze ti cool_eri???Sa Tajvana?

I ako moze, ja bih ga kupio za 20 evra...
kako mozes da trazis za 20e
dostupnost robe diktira cenu, a njega nema, kod nas bar ne novog

budi iskren, da li bi se ti cimao za 20e da nekom narucujes i prodajes?????

KIBLA`s je napisao(la):
kako mozes da trazis za 20e
dostupnost robe diktira cenu, a njega nema, kod nas bar ne novog

budi iskren, da li bi se ti cimao za 20e da nekom narucujes i prodajes?????

A shto ne bih mogao da trazim za 20evra!?

A koliko trazite da se cimam i narucujem "robu"???
Pa ta roba nema cenu, shtiti grafulju od pregrevanja...

eglisic je napisao(la):

A koliko trazite da se cimam i narucujem "robu"???
Pa ta roba nema cenu, shtiti grafulju od pregrevanja...
ne kontam,
ako nema cenu ne moze biti 20e, zar ne?

ne kontam . . . . .

eglisic je napisao(la):
Koliko košta samo put do Austrije???
Koliko čovek mora da donese da bi samo put isplatio?

Ne obracajte paznju na Glisica. Ja odavno ne odgovaram na njegove postove. Ne moze da kaze nesto pametno pa to ti je :smack:.
Zbog takvih kao sto je on postoji ignore lista. Kod mene ima zasluzeno mesto u njoj :rtfm: .
Uostalom, njemu i ne treba taj kuler. Nema na sta da ga stavi. :p

Poslednja izmena:
Ide li neki Silencer na x1600pro, ja ne videh da bilo koji pasuje, al' se nadam da gresim....:wave:

Ja sam na moju x1600xt stavio zalman vf900,super hladi i ultra je tih.Sto je najbolje miran sam barem za 3-4 naredna upgrejda gr. kartica.Ako te zanima gde ima da kupis zalmana,mozemo preko pm-a.

Ne moras nista da meris pogledaj ovu kompatibilnost vf900-ke :
ATI X1600 Series
ATI X1300 Series
ATI Radeon 9*** Series (except 9550/9600)
ATI Radeon X*** Series
NVIDIA Geforce4 MX Series
NVIDIA Geforce FX 5200
NVIDIA Geforce FX 5500
NVIDIA Geforce FX 5600(FX 5700)
NVIDIA Geforce 6600 Series (except 6600 AGP Series)
NVIDIA Geforce4 Ti 4*** Series
NVIDIA Geforce FX 5700(Ultra) Series
NVIDIA Geforce FX 5800 Series
ATI X1600 Series
NVIDIA Geforce 7600 Series
NVIDIA Geforce FX 5900 Series
NVIDIA Geforce FX 5950 Series
ATI X1900 Series
ATI X1800 Series
NVIDIA Geforce 7900 Series
NVIDIA Geforce 7800 Series (except 7800GS)
NVIDIA Geforce 7600 Series
NVIDIA Geforce 6800 Series

djolez je napisao(la):
Sto je najbolje miran sam barem za 3-4 naredna upgrejda gr. kartica...
Prilicno optimisticna izjava...

moj x1600pro je dosao sa silencerom, tako da sasvim sigurno postoji neki koji pasuje |))
ali ne vredi to 30eu, pa da ga j...

SuperStarr je napisao(la):
Koliko košta samo put do Austrije???
Koliko čovek mora da donese da bi samo put isplatio?

Koliko koshta put do Austrije!?

Pa zavisi cime putujete i odakle...
A ko kaze da ima cool_ra samo u Austriji?Ja ih nabavljam iz Svajcarske...I ne putujem do Svajcarske...Culiste valjda za Postu i pakete i tako to...???Lepo narucis i platis preko neta i posalju ti preko Poste ...Prosto,zar ne...

Cwelle je napisao(la):
Ne obracajte paznju na Glisica. Ja odavno ne odgovaram na njegove postove. Ne moze da kaze nesto pametno pa to ti je :smack:.
Zbog takvih kao sto je on postoji ignore lista. Kod mene ima zasluzeno mesto u njoj :rtfm: .
Uostalom, njemu i ne treba taj kuler. Nema na sta da ga stavi. :p

Ne obracajte paznju na Cwelle. Ja odavno ne saradjujem sa njim, jer sam davno,davno, narucio kod njega jedan komad hardwera i dao kaparu i nikad nisam dobio isti...

Pa tako svima jedan savet, razmislite kad narucite kod njega neshto...:trust:

eglisic je napisao(la):
Ne obracajte paznju na Cwelle. Ja odavno ne saradjujem sa njim, jer sam davno,davno, narucio kod njega jedan komad hardwera i dao kaparu i nikad nisam dobio isti...

Pa tako svima jedan savet, razmislite kad narucite kod njega neshto...:trust:

A koji je to komad bio??? Bas me interesuje sta ces sad da smislis. :trust:
Uostalom, ja ne trazim ni od koga kaparu. Kada stigne roba poslacu pouzecem i to je to. Ne razumem sta to imas protiv mene pa da stalno :wc: po forumu.

Ako si mu reko!

p.s. kupio bih i ha NV Silencer za moj 6200 ali nemam para

eglisic je napisao(la):
Koliko koshta put do Austrije!?

Pa zavisi cime putujete i odakle...
A ko kaze da ima cool_ra samo u Austriji?Ja ih nabavljam iz Svajcarske...I ne putujem do Svajcarske...Culiste valjda za Postu i pakete i tako to...???Lepo narucis i platis preko neta i posalju ti preko Poste ...Prosto,zar ne...
Čekaj, tebi je Cwelle konkurent pa ti zato smeta?!?
Sada shvatam! ;)

A i ta pošta, to je pišljivih 100 dinara pa se ne oseti na cenu kulera?
Kada naručiš CD-ove iz "unutrašnjosti", poštarina za 10 komada bude preko 100 Din a koliko oni imaju grama i koju vrednost paketa pošaljioc navede? Najmanju da bi poštarina iznosila što manje!

A da ti putuje nešto što je teško 500g najmanje iz SW-e i čija je vrednost 20-30€, nema šanse da bude manje od 10€. Plus što meže da se zagubi na putu ovamo, da ga radoznali carinici raskupusaju...
Stvarno ne treba da :wc: toliko...

Cwelle je napisao(la):
A koji je to komad bio??? Bas me interesuje sta ces sad da smislis. :trust:
Uostalom, ja ne trazim ni od koga kaparu. Kada stigne roba poslacu pouzecem i to je to. Ne razumem sta to imas protiv mene pa da stalno :wc: po forumu.

Ne secate se!?
Pravite se ludi?

sasamil je napisao(la):
Ako si mu reko!

p.s. kupio bih i ha NV Silencer za moj 6200 ali nemam para

P.S. Pa nema za 6200 ...I ja imam isti problem...
Ako sam ti rekao...I pise se "rekao" ne "reko"...

Nazad
Vrh Dno