- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 955
... ne samo graficke karte vec i mb. ATi i VIA umesto nV!
http://www.theinquirer.net/?article=13479
http://www.theinquirer.net/?article=13479
Marti Misterija je napisao(la):Sigurno nece S3 "stazom" :d
OptiPlex je napisao(la):Sta, nece biti Abit Nforce-va u buducnosti ? Pa to je onda udarac i za Amd.
Jeste da je inquirer lazov i po, ali gde ima dima ima i vatre
Ocito mi predstoji selidba na stabilni P4 :beat: u nekoj buducnosti
P.S. Marti, nemoj triput reci...:d
byMaX je napisao(la):...
Kakav udarac za AMD... Abit je trecerazredni proizvodjac (kada je u pitanj BROJ prodatih plocha). Najbitnije je da li ce proizvoditi MSI i ASUS, pa onda i Soltek, Epox, Shuttle (ova tri su bitna kao i Abit).
Kakav udarac za AMD... Abit je trecerazredni proizvodjac (kada je u pitanj BROJ prodatih plocha). Najbitnije je da li ce proizvoditi MSI i ASUS, pa onda i Soltek, Epox, Shuttle (ova tri su bitna kao i Abit).
Mali HoBiT je napisao(la):ma ovaj prvenac ATi-ja na polju cipsetova ce biti kanta...
max je lepo naveo da su trecerazredni po broju prodatih plocha ne po kvalitetu...Sasa je napisao(la):...
Trecerazredni proizvodjac ?
Sto ga onda koristis.
Izvoli lepo Soltek ili Shuttle pa turi u masinu.
C c c ...
G!!! je napisao(la):...
max je lepo naveo da su trecerazredni po broju prodatih plocha ne po kvalitetu...
srdjan_r je napisao(la):...
Misliš prvenac za Athlon64 platformu :?: ATI je i ranije pravio izlete na polju čipseta.
Stator je napisao(la):Sajt koji je "preneo" tu informaciju ja smatram zonom sumraka (zona malo manje laze 🙂.
Mali HoBiT je napisao(la):...
ma bice kanta u svakom slucaju :mrgreen:
Nedjo je napisao(la):OVim potezom nVidija je poslala poruku "drugoligasima" da se ne igraju "vatre" i ne suruju sa ATi-jem, XGI-om i S3-om, jer im se moze desiti da ostanu bez NV chipova na svim trzistima! Naravno, ovo nije moglo da prodje kod No. 1 ASUS-a, ali jedan ABIT, koji nije tolika zverka, ali ipak ima zapazenu reputaciju, sigurno je odlican primerak za "Zrtveno jagnje"!
Nece se ovo odraziti na AMD!
magick je napisao(la):...
Neđo, mislim da grešiš. NVidia nije u poziciji da više ikoga uslovljava. Samo su joj Gainward i još neka sitnija firma ostali lojalni, dok SVI proizvode i ATi rešenja. Odavno je vrag odn'o šalu da bi se sad' oni tako inatili. Jednostavno nisu više u toj poziciji da od bilo koga zahtevaju ekskluzivnost saradnje.
magick je napisao(la):...
Neđo, mislim da grešiš. NVidia nije u poziciji da više ikoga uslovljava. Samo su joj Gainward i još neka sitnija firma ostali lojalni, dok SVI proizvode i ATi rešenja. Odavno je vrag odn'o šalu da bi se sad' oni tako inatili. Jednostavno nisu više u toj poziciji da od bilo koga zahtevaju ekskluzivnost saradnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari