Šta je novo?

Null modem kabl gde ima da se kupi?

bojke1

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7010,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Cao evo posto sam resio da kupim dig.sat risiver dreambox dm500s trebace mi null modem kabl pa mi treba vasa pomoc.Taj kabl bi sluzio da se preko njega ubacuje novi image i kljucevi.
Znaci ako neko zna gde mogu da nabavim taj kabl bio bih mu puno zahvalan na pomoci.
Pozdrav.;)

Ne znam gde ima da se qpi, ali veoma je prosto napraviti jedan. Trebaju ti dva rs232 dzeka i recimo dva metra utp kabla. Sto ti je investicija negde oko 50 dinara. Ako hoces okacicu ti semu, ne idu nikakvi delovi mislim na sitnarije... Samo dva dzeka i kablic.
Ja sam ga pravio, tako da znam.

Ne znam gde ima da se qpi, ali veoma je prosto napraviti jedan. Trebaju ti dva rs232 dzeka i recimo dva metra utp kabla. Sto ti je investicija negde oko 50 dinara. Ako hoces okacicu ti semu, ne idu nikakvi delovi mislim na sitnarije... Samo dva dzeka i kablic.
Ja sam ga pravio, tako da znam.
Ajde okaci ako ti nije problem za slucaj da ne nadjem kabl.
Hvala.
Pozdrav.

Ima na banovom brdu u trznom centru preko puta Mcdonalds-a.
Ja tamo kupio pre godinu dana.
Lako ces naci prodavnica prodaje razne vrste kablova.

Ima na banovom brdu u trznom centru preko puta Mcdonalds-a.
Ja tamo kupio pre godinu dana.
Lako ces naci prodavnica prodaje razne vrste kablova.
Gde tacno u trznom centru?
Prizemlje prvi,drugi sprat suturen?Daj malo blize neku informaciju.

Kupio sam null modem kabl ali u firmi kanibal na novom beogradu u bloku 45.
Koga interesuje kabl 2 metra duzine cena 573 dinara.
Pozdrav.

vauuuuu
Za te pare si mogao da kupis bar 10 metara sve sa 2xrj45 prikljucima plus kljesta za stiskanje

/lnicks

vauuuuu
Za te pare si mogao da kupis bar 10 metara sve sa 2xrj45 prikljucima plus kljesta za stiskanje

/lnicks
Ma ne zalim za tu cenu.Juce mi je bila frka za taj kabl a oni rade do 19 casova i stigao sam u minut do sedam.Zezao me sat risiver dreambox dm500s posto se nesto bio zaglupavio i jedino sto bi moglo da ga oporavi je bio erase flash i instalacija novog.
Imam i mrezni crosover kabl ali preko njega nisam mogao da pristupim racunaru pa samim tim ni da ga flesujem i zato mi je bilo hitno potreban null modem kabl.
Na dreamu radi sve kako treba posle instalacije novog gemini imagea.
Pozdrav.

Ala sam se zaj...,tako je kada brzam:D
Rec je o null modem kabeli a ja mislio o mreznom...
svakako je puno para...znam kako je kada ti je unakazi image,i sam posedujem 7020..

poz.

/lnicks

Ala sam se zaj...,tako je kada brzam:D
Rec je o null modem kabeli a ja mislio o mreznom...
svakako je puno para...znam kako je kada ti je unakazi image,i sam posedujem 7020..

poz.

/lnicks
Pa sila boga ne moli.Hitno mi je trebao kabl a posto sam znao da ga sigurno ima kanibal nisam imao vremena da ga trazim na nekom drugom mestu gde je jeftiniji.
Par dana pre ovoga sam pitao gde ima da se kupi null modem kabl i osim jednog clana koji je rekao da ga ima na banovom brdu,a i on ga je kupio pre godinu dana i pitanje da li ga i tamo ima niko drugi mi nije rekao za neku radnju gde ga ima po povoljnoj ceni.
Ja nisam bas nesto vest da ga sam napravim pa posto sam se bojao da nesto ne zabrljam najsigurnije mi je bilo da ga kupim.
Kazem vam ja sam posao odradio_Obrisao sam mu stari softver koji je nesto brljavio na dreambox dm500s i ubacio sam mu novi softver gemini 4.0.Za te potrebe mi je bio potreban null modem kabl jer posto se nesto sjebalo u starom softveru nisam mogao da mu pristupim preko mreznog kabla i total komandera.Uopsta ga nije video.E sad da li sam puno platio kabl verovatno jesam ali kad ne znas gde ga jos ima ne preostaje ti nista druga nego da ga kupis.
Najbitnije je da rade kodirani kanali tipa taqila,multivision tps,poljaci.
Evo da pitam da li neko zna tacno gde ima null modem kabl po povoljnijoj ceni od ove 573 dinara sa dva metra duzine?Mislim meni vise ne treba jer sam ga kupio ali zbog drugih ljudi kojima ce trebati kabl.
Dosta ljudi sa benchmarka mi je reklo da se taj kabl tesko nalazi.Slabo ga ima u prodaji.
Pozdrav.;)

hitno mi treba null-modem kabal rs232 gde ima da se kupi u Bg ?

Pa imas ga u firmi kanibal na novom beogradu u maloj piramidi.

Nazad
Vrh Dno