Mozda je glupo pitanje ali da li se na radijaciju koja je prisutna u blazoj konstantnoj formi moze generacijama privici ? Ima li neki info o tome ?
Nekad sam citao Elenine putopise iz cernobila i okoline, tamo postoje ljudi koji godinama zive i jedu povrce i voce koje sade u svojim bastama gde je radijacija na visokom nivou.
evo link ka sajtu filatove
^ heh.. ako se dobro secam informacije, radijacija se zaustavlja izuzetno debelim betonskim plocama u kombinaciji sa gvozdjem pa ti vidi
Teski metal je mnogo bolja solucija nego gvozdje.
Za povecani imunitet bi bila potrebna vishe-generacijska izlozenost neletalnoj dozi radijacije sto bi jako bilo zanimljivo sa gledista nauke narocito genetike, pracenje mutacija i onoga sto bi od nas nastalo, da li bi se uopshte mogli nazivati ljudima? sigurno bi doslo do stvaranja podvrsta ljudi sa razlicitim psiho-fizickim karakteristikama, na kraju krajeva sasvim je moguce da se ljudski rod i odvojio od ostalih primata upravo zahvaljujuci mutacijama izazvanim radijacijom i da smo mi najverovatnije samo ozracheni majmuni.
Ovu ideju sam dobio chitajuci neke postove. :d
Ovo je strasno!
Before/After slike: http://www.abc.net.au/news/events/japan-quake-2011/beforeafter.htm
Nije baš tako. Pogledaj sajt, svaki dan je nova vest na srpskom. Nema reklama, nije komercijalni sajt, već agregacija iz najboljih izvora. Najnoviji test: http://wp.me/p1nam9-3GOdličan način da se privuče poseta, aktuelna tema prepišu se engleski teskstovi, ubaci uvod na srpskom i vojla eto posete
Gledam ove japance kako sa ovim CH-47 helikopterima bacaju vodu na centralu. Pa gde su Braca Rusi sa IL-76 da pomognu. U poredjenju sa IL 76 kao da iz lavora prosipaju vodu po reaktoru.
Ljudi, jel neko išao da stavi neki cvet pred ambasadu Japana?
Ja ne znam ni gde je, ali bio bi red da pokažemo da nam je stalo.
Cuo sam da ce eventualno biti i prihvatanja ljudi i dece iz Japana iz ugrozenih oblasti na par meseci ( danas stigao dopis )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari