Šta je novo?

Nubia Z50s Pro

ROCK

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2008
Poena
390
Stigao mi je ovaj tel pre par dana pa hocu da otvorim temu da ga predstavim i pokrenemo diskusiju ako nekog zanima
Prvi utisam kad sam ga otvorio je bio WoooW. Dizajn kida, boja je crna koja na slikama ne izgleda upocetljivo ali uzivo je mnogo lepsi.
Za pocetak evo par slika pa cu kasnije da na pisem jok po koji utisak.
Ako nekog nesto zanima radi cu podeliti

Prilozi

• IMG_20231221_194851.jpg
    IMG_20231221_194851.jpg
    310.4 KB · Pregleda: 89
  • IMG_20231221_194834.jpg
    IMG_20231221_194834.jpg
    108.5 KB · Pregleda: 88
  • IMG_20231221_194814.jpg
    IMG_20231221_194814.jpg
    136.8 KB · Pregleda: 91
  • IMG_20231221_194800.jpg
    IMG_20231221_194800.jpg
    137.9 KB · Pregleda: 88
  • IMG_20231221_194710.jpg
    IMG_20231221_194710.jpg
    379.7 KB · Pregleda: 90
  • IMG_20231221_194648.jpg
    IMG_20231221_194648.jpg
    450.2 KB · Pregleda: 90
Ja prvi put čujem za ovaj telefon. Gde si ga kupio? Kakvi su ti utisci?

Wauuuu, moj omiljen telefon, steta sto ih kod nas nema. Nubie su mi iduvek bilintelefoninsa najlepsim dizajnom. Mnogo mi je zao sto nikada nisam posedovao ni jednu. Kakvi su utisci, gde si ga kupio?

@Amortizzer
Nubia je podbrend ZTE-a. Mozda nisi cuo jer se retko prodaje na zapadu zbog sankcija SAD. Pre nekoliko godina ih je imalo u EU, vrhunski telefoni....

Pogledajte samo skoro predstavljeni ZTE Nubia Z60 Ultra. Savrsenstvo od telefona u svakom smislu. Dizajn neprevazidjen. Perfekcija. ZTE je preozbiljan telekomunikacioni gigant. Tako da je poput Huawei verovatno i zabranjen na dosta zapadnih trzista. Nazalost i kod nas ih bas slabo ima. Nekada su bili zvanicno dostupni kod nas, ali kao i vecina kineskih proizvodjaca koji nisu u nekom ekstra hajpu, dolazili su modeli koji najblaze receno nisu reprezentativni. I onda na osnovu nekih manje-vise nebitnih telefona, ljudi sticu potpuno pogresan utisak o jednoj takvoj kompaniji. Nadam se da ce jednoga dana zvanicno biti dostupni svi, makar u EU ako ne kod nas, poput citave BBK grupacije, ZTE, Meizu...
Inace, ZTE ima i neke veoma zanimljive tablet uredjaje, sa 3D ekranima i slicnim zanimljivim stvarima. Tako da vredi baciti pogled i na taj segment trzista koji su pokrili.

Telefon sam kupio u CH iz oglasa. Predhodni vlasnik ga je kupio u kini sa instaliranim Global Rom-Om na koji nema blootwera. Podseca na Pixel louncher. On ga je kristio samo za test (kamere pre svega) I u savrsenom stanju. Izaso me oko 330-340e. Stavrno smesna cena za takav Telefon. Dolazi u orginalnom pakovanju sa punjacem 80w i orginalnom maskom.
Sto se utisaka tice za sada su 95% pozitivni. Prvo sto mi je ostavilo utisak je naravno izgled. Koji je wooow. Bas je ono sto se meni svidja. Robustan, jako kvalitetne izrade, sa ravnim ivicama i skroz ravnim ekranom. S23 Ultra izgleda jefrino pored njega. Zadnja strana iako je od polimera izgleda jako dobro i kvalitetno...

Video sam Nubiu Z60 Ultra na GSM areni, izgleda bas woow i specifukacije su u vrhu. Glavna Kamera je ista kao Z50s, dok je telefoto mnogo bolja, ultrawide ne znam kolike su razlike.
Baterija od 6000mah mislim da ce da izuva.

Meni je ZTE ostalo u secanju od pre 10 godina kad su u Sr prodavali uz Pakete za dinar. Bili su uglavnom smece i ZTE mi jbio sinonim za lose Telefone ali u zadnjih par godina sam promenio misljenje

Poslednja izmena:
Kupio ga je na giztop-u garant, nema carine za EU.

Telefon fura neki dizajn sa elementima 80ih.
Mogu reći da mi se dizajn sviđa.

Nubia Z60 Ultra je dostupna za 800$, samo nemam predstavu kakve su joj kamere...

Čekamo Bugare

Kakav je softver? Jel ima nekih bagova?

Software je ok. Ali daleko od savršenog. Od bugova mi se desava da mi se izloguje sa banka aplikacije ili Outlooka. Ne znam sto...
Update na Android 14 jos nema iako izlazi Android 15 uskoro... Kad bi poradili na Softwaru bio bi stvarno van konkurencije za ono sto nudi uloženo/dobijeno

Software je ok. Ali daleko od savršenog. Od bugova mi se desava da mi se izloguje sa banka aplikacije ili Outlooka. Ne znam sto...
Update na Android 14 jos nema iako izlazi Android 15 uskoro... Kad bi poradili na Softwaru bio bi stvarno van konkurencije za ono sto nudi uloženo/dobijeno
Jel tvoj global rom? Jel ima duple aplikacije?

Global. Nema duple aplikacije da ja znam. Na koje misliš?
Još uvek nema updejt za Android 14, kažu neće ga ni biti što je baš porazavajuce

Z50S Pro na oglasima 460 eura, preskupo. Da je 350 eura uzeo bih je. Dizajn petica. Kamere izgleda prosek pogotovo zoom.

Ja cu moj da prodajem najverovatnije zato sto me Software nervira....
Šteta što nisam u Sr da da predam ovde nekome... Za 350 bi ga dao i poklonio dosta opreme... Ako je neko u Ch ili ima rođake da mu donesu nek se javi na PP

Z60 Ultra bila polovna 12/256 GB 540 eura i prodata ali mi je to previse.
Z60S da nadjem za oko 350 eura uzeo bih je.

Nazad
Vrh Dno