Šta je novo?

NTVDM CPU?

Bad Habbit

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
390
Pokusavam da instaliram Microsoft essentials security, medjutim kada pokrenem fajl koji sam skinuo, dobijam poruku sa slike. Jel zna neko kako da resim ovaj problem?

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    70 KB · Pregleda: 77
Da li ti se pomenuti info javlja u još nekom slučaju. Preskenirao računar odradio nešto tipa sfc /scannow

Uradio sam sfc /scanow ali ne pomaze. Nije mi se javljalo ranije.

Safe mod? AV il inešto slično javlja li išta

Iz Safe mode-a nece, a av trenutno nema, posto sam obrisao nod32 da bih instalirao ovaj microsoft security.

jesi probao opet da skines ms security? i koji win je u pitanju?

Iz Safe mode-a nece, a av trenutno nema, posto sam obrisao nod32 da bih instalirao ovaj microsoft security.
Ček malo, pa ti sa konja na magarca. AV i takvi programi se jednostavno ne podnose. Najverovatnije se Nod32 nije dobro uninstalirao, ako si ga skinuo sa njegovim uninstallerom sigurno je ostavio gomilu repova. Instaliraj Revo Uninstaller, instaliraj Nod prko njega pa ga pomoću Revoa ponovo skini. Batali taj MSE i stavi nešto kršteno tipa AVAST ili Bitdeffendera, živci će ti biti zahvalni.

Meni rekose da je taj MSE dobar, a besplatan je pa sam mislio da ga probam. Sad si me pokolebao. Ne znam da li da vratim onda NOD32?

Ma MSE je garbage proma Nodu, avastu itd. Ako ti Nod radi posao i ne moraš stalno da ga lečiš, onda što da ne. Ako hoćeš nešto lakše onda Avasta ili Bitdefendera. Obadva su besplatni i nemaju onoliko verovatno običnom korisniku nepotrebnih stvari. Ako je nešto zaostalo od noda i želiš drugi AV onda uradi kao ti rekoh pre. MSE nije ni približan ovim drugim.
Baci pogled na ovu temu :
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?122417-Koji-Antivirus-preporucujete

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno