Kiwy je napisao(la):realno ne koristi ntfs sem ako imas hard od 10GB+ jer zauzima vise nego fat32 , inace je super stabilan pod xp...
jddipqd je napisao(la):Ja samo znam da je meni u xp-u ntfs dva puta pucao - i to tako da sam morao da reinstaliram (toliko sam ga puta stavljao) a fat32 nikad.
PJ je napisao(la):Interesuje me sve vezano za subject. Nikada nisam koristio NTFS. Sada imam potrebu za fajlovima vecim od 4GB, pa me interesuju pozitivna, ali mnogo vise negativna iskustva!
Unapred hvala
TazDeVil je napisao(la):"sta se NE sme raditi sa NTFS particijom:
1. NE sme da se radi "defrag" ili "Speed disk" !!!
To totalno sj*be i particiju i rad OS (Win 2000, XP)
TazDeVil je napisao(la):1. Win 9X porodica je ne prepoznaje (ako slučajno nosiš kod nekog da kopiraš nešto).
mikis je napisao(la):Odakle ti to? Prvo, sam 2K/XP ima ugradjen program za defragmentaciju, lite verziju DiskKeepera. Moze se koristiti i full verzija, ali meni se licno ne svidja, nikad ne odradi defragmentaciju do kraja vec uvek ostavi nekoliko fragmentiranih fajlova koje je inace moguce defragmentisati (nisu zakljucani - sistemski fajlovi).
Licno koristim O&O Defrag, probao sam i Norton SpeedDisk iz NU2002 paketa, ali mi se O&O cini boljim. Jedini problem vidim ako bi koristio neku stariju verziju SpeedDiska ili cak defrag koji nisu ni predvidjeni za rad pod novijim verzijama NTFS-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari