Tasa! je napisao(la):Ne razumem...
Dovoljan ti je boot_abilan win98 CD koji ce ti sam pri dizanju Widows setup_a ponuditi opciju ''Convert to FAT32''.
Ako nemas boot CD samo koristi fdisk.
MaNiAcK je napisao(la):Imas rescue diskete u Partition Magicu, napravi njih i furaj
Tasa! je napisao(la):Ne razumem...
Dovoljan ti je boot_abilan win98 CD koji ce ti sam pri dizanju Widows setup_a ponuditi opciju ''Convert to FAT32''.
Ako nemas boot CD samo koristi fdisk.
Tasa! je napisao(la):Ja kupio nov HDD, a diler mi a dao u NTFS particiji (mada se to jos nikom nije desilo, ali cisto primera radi) i sada moram da instaliram neki sistem baziran na NT da bih mogao da ga koristim, jer je veoma rizicno ''i nepostoji ni jedna sigurna metoda konverzije iz ntfs-a u fat''.
driver je napisao(la):Partition Magic 8.0 je najjednostavnije reshenje koje postoji...Vec su ljudi par puta rekli...
Ako nemash shta da izgubish od podataka, lepo fdisk pa ubijesh particiju pa je opet napravish i format c:
WinXP instalacija nece dati opciju za formatiranje u FAT32 ako je particija NTFS, postojace samo NTFS quick i NTFS, tako da ta kombinacija otpada..
merlin je napisao(la):OK znaci fdisk
zilet je napisao(la):...
Promenio sam više čvrstih diskova nego što ti imaš godina tako da nemoj da pričaš u vetar. Ovo pričam iz iskustva. Konverzija podataka sa NTFS-a u FAT može da uspe ali uglavnom rezultuje gubljenjem podataka ili možda čak i cele particije, nemogućnosti pristupa nekim fajlovima itd.. Jednostavno NTFS je mnogo kompleksniji fajl sistem od FAT-a tako da je najsigurnija metoda ipak resize i onda format u fat ili brisanje svega fdiskom.
Nemoguće je prebaciti sa NTFS-a u Fat bez nekog ad partitioning alata kao što je recimo PM. Nađi neki but cd koji je natrpan gomilom utilitija (recimo kao Hiren) i time ćeš olakšati sebi muke oko tih stvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari