Šta je novo?

NTFS u dos-u...

Ufretin

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2000
Poena
619
Da li postoji program s kojim se moze u dos-u doci do ntfs particije? Radi se o jedva zivom quantumu AS+ 20GB, sa kojeg treba spasiti neke podatke. Kad je prikljucen na masinu ne moze se ucitati nijedan OS ni sa drugog hdd-a, ali tu i tamo jos moze da se kopiraju podaci sa njega u dos-u. Problem je sto ima i jednu ntfs particiju. Znaci treba mi nesto kao dos navigator koji prepoznaje i NTFS!

daj mi mail da ti posaljem programce, ima 42 kb, mogao sam ga staviti ovde ali nisam hteo posto je illegal, da ne kacimo warez

poslao sam, ako jos neko hoce nek ostavlja mail, pratim ovaj tread

Miroslav je napisao(la):
poslao sam, ako jos neko hoce nek ostavlja mail, pratim ovaj tread

Hvala. :p

[email protected]

Nego, reci malo vise o programcetu. Jel ima nesto sto bi trebalo da znamo pre nego sto ga upotrebljavamo.

Poz! :wave;

ode i druga tura...

luka, imas unutra readme, sve bi trebalo da bude jasno... ako bude problema, javi se

poslato...

za beastmaster-a: jeste naravno. nisam imao priliku da ga probam pod win98 ili me ili 95, ali u dosu (sa dos diskete naravno) mi je radio

Evo i mene najzad, nasao sam u medjuvremenu jedan program, jako dobro funkcionise, jedino sto je trial verzija, pa ntfs particiju mozes samo kao read-only da koristis! Inace sasvim je jednostavno, posle startovanja programa, ntfs particija se pojavljuje i moze se kristiti kao bilo koja druga, i sa dos navigatorom itd.
Program se zove NTFSDos professional, ima u sebi jos nekoliko dobrih util-a za popravku ntfs-a.
Moze se skinuti sa www.winternals.com , 1.7MB.
Trial verzija nije vremenski ogranicena, nego NTFS se moze koristiti samo kao read-only.

deluje mi kao odlicno resenje za igranje dos igrica pod winxp-om, samo sto fali krek :(

Ja sam nasao krek, ali ne znam kako da ga upotrebim :(. Probaj ti ako mozes

poslao sam svima. ako sam nekog slucajno zaboravio nek mi javi.

sto se tice winternalsovog proizvoda, imam i za njega neki serijski broj, moracu da ga nadjem na nekom disku...

javicu se

Evo jos jedan mail

Miroslav je napisao(la):
sto se tice winternalsovog proizvoda, imam i za njega neki serijski broj, moracu da ga nadjem na nekom disku...

javicu se

'ajde, cekamo. Bilo bi bas lepo da "osposobimo" winternalsov proizvod.

Miroslav je napisao(la):
daj mi mail da ti posaljem programce, ima 42 kb, mogao sam ga staviti ovde ali nisam hteo posto je illegal, da ne kacimo warez

Posalji i meni , ako ti nije tesko, dok jos nisam zapoceo formatiranje.

[email protected]

Vrh Dno