dodji do BG-a ,mozesh da slushash do mile volje🙂
Nemoj da se zacudis kad ti sutra dodjem na gajbu :d 😉
Cekaj da dodjem sa mora pa cu i ja sa tobom da ti pravim drustvo. Nisam video kolege vec dugo!
To one Mingove? 😛
BTW, pa ti prebaci na "Second Skin" ako ti smeta, tako su tisi :d:d:d
Ovih dana pricam sa kolegama " Abroad " ..kod njih je Z 5500 270 eura !!! a GCreative G 500 oko 200 eura ...
Posto postoji sansa da se " mozda " docepam povoljnog Creative 7.1 S 750 ... sacekacu sa kupovinom ...
Ali ostaje nesto od ovog ..ili Z 5500 ili S 750 ... mrsko mi da se cimam sa Hi Fi komponentama .. ovo mi je " Sipas i ne mislis " ... 😛
Kada sam ja posao da ih preuzmem, zove ortak na pola puta i kaze:Racunaj na to da kutija od logija zauzima bez preterivanja kvadrat,u karavana je jedva stala,tako da razmisli dobro kome cesh da uvalish da ti do eventualno to donese ovde i koliko ce te ispasti sve to ... Pazi samo da te ne ispadne skuplje nego ovde da lepo kupish sa sve garancijom...
:wave:
@ car
Prijatelj ima kuci S 750 i prica iz vlastitog iskustva... zato bih ja obavezno pre kupovine " ako ne natrci bas neka little money verzija " otisao kod nekog video i poslusao... i takodje kod ovog mog Jarana poslusao creative.
Hvala svakako na savetima ... i ponudi za slusanje :,,: cim se masim za budjelar eto me kod Shikija ... povedem mog imenjaka PRODAy-a i ako budemo dobri jos cemo se napiti :d
Uh, bolje nemoj... da ne navodim post izvesnog user-a iz Amerike, kada nam je rekao da je kod njih Z-5500 trenutno (oko novogodisnjih praznika) na popustu za 199$... :S:
Samo sam hteo da pohvalim Shiki-ja :smash: Covek je imao strpljenja maximalno da nas ceka oko celih sat vremena duze nego sto je bilo dogovoreno, primi u kucu da poslusamo sistem, demonstrira sve vrednosti istog, i bude dobar domacin povrh svega. Znaci sve sto je u ovom postu obecao je i ispunio ... jedino mi nismo bili bas neki gosti ali to cemo nadamo se imati prilike da ispravimo :S:
CESTITKE I HVALA :,,:
Zavidim mu na hladjenju kucista 😛
Oj boze, jos malo pa ces poceti da zalivas i za svaku osobu koja ti prodje ispred kuce, muvu koja ti uleti u sobu itd :d
BTW hvala na ulozenom vremenu i salji mi animanov msn :wave:
P.S. Jazz je bolji 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari