Šta je novo?

(ns) Z 5500

vkozomar

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
710
Pozdrav

Ima li igde u NS-u da se poslusaju Z 5500, vec sam 70 % pri kupovini ali bih voleo da ih cujem prvo ??? 😛

Ako neko ima pa da dodjem na 5 min ??? ,)

Mozes pokusati u onoj radnjici kod pokretnih stepenica na spensu[tu ima dosta logitecha],mada tesko da ces ih igde naci prikljucene :wave:

dodji do BG-a ,mozesh da slushash do mile volje🙂

Sto mu lepo ne kazes da nema potrebe da ih slusa, obicno gubljenje vremena... neka pazaruje odma'! :smoke:

Cekaj da dodjem sa mora pa cu i ja sa tobom da ti pravim drustvo. Nisam video kolege vec dugo!

Vrata su vam shirom otvorena,ali vazi i ovo shto CAR rece,stvarno nema potrebe za "probavanjem" jer zakivaju,polomio sam par vazni po kuci sa njima:wall:

To one Mingove? 😛

BTW, pa ti prebaci na "Second Skin" ako ti smeta, tako su tisi :d:d:d

Poslednja izmena:
To one Mingove? 😛

BTW, pa ti prebaci na "Second Skin" ako ti smeta, tako su tisi :d:d:d

Aha Mingove,to kinesko cudo koshta ko josh jedan sistem,htela mama da me obesi😀

U svakom slucaju - topla preporuka za sistem... Osim dobrog,cistog zvuka korisno je i za maltretiranje komshija😛

Ovih dana pricam sa kolegama " Abroad " ..kod njih je Z 5500 270 eura !!! a GCreative G 500 oko 200 eura ...

Posto postoji sansa da se " mozda " docepam povoljnog Creative 7.1 S 750 ... sacekacu sa kupovinom ...

Ali ostaje nesto od ovog ..ili Z 5500 ili S 750 ... mrsko mi da se cimam sa Hi Fi komponentama .. ovo mi je " Sipas i ne mislis " ... 😛

Ovih dana pricam sa kolegama " Abroad " ..kod njih je Z 5500 270 eura !!! a GCreative G 500 oko 200 eura ...

Posto postoji sansa da se " mozda " docepam povoljnog Creative 7.1 S 750 ... sacekacu sa kupovinom ...

Ali ostaje nesto od ovog ..ili Z 5500 ili S 750 ... mrsko mi da se cimam sa Hi Fi komponentama .. ovo mi je " Sipas i ne mislis " ... 😛

Racunaj na to da kutija od logija zauzima bez preterivanja kvadrat,u karavana je jedva stala,tako da razmisli dobro kome cesh da uvalish da ti do eventualno to donese ovde i koliko ce te ispasti sve to ... Pazi samo da te ne ispadne skuplje nego ovde da lepo kupish sa sve garancijom...

:wave:

Racunaj na to da kutija od logija zauzima bez preterivanja kvadrat,u karavana je jedva stala,tako da razmisli dobro kome cesh da uvalish da ti do eventualno to donese ovde i koliko ce te ispasti sve to ... Pazi samo da te ne ispadne skuplje nego ovde da lepo kupish sa sve garancijom...

:wave:
Kada sam ja posao da ih preuzmem, zove ortak na pola puta i kaze:
- "Joj, ja zaboravi da ti kazem, ovo cudo je ogromno, nisi valjda posao FIAT-om?!!?"
- "Nisam, fala Bogu, upregao sam Mazgu" 🙂

(inace u ono moje cudo ne moze prakticno nista da stane pozadi, moze par patika i stapovi za golf - fancy :d... znam da ne moze ni jedan obican CRT od 17", pokusavali smo 😀)

2 vkozomar:
Kol'ko sam se ja naslusao prica sa neta, Z-5500 je ipak nesto bolji izbor od S-750 GigaWorks-a...

@ car

Prijatelj ima kuci S 750 i prica iz vlastitog iskustva... zato bih ja obavezno pre kupovine " ako ne natrci bas neka little money verzija " otisao kod nekog video i poslusao... i takodje kod ovog mog Jarana poslusao creative.

Hvala svakako na savetima ... i ponudi za slusanje :,,: cim se masim za budjelar eto me kod Shikija ... povedem mog imenjaka PRODAy-a i ako budemo dobri jos cemo se napiti :d

@ car

Prijatelj ima kuci S 750 i prica iz vlastitog iskustva... zato bih ja obavezno pre kupovine " ako ne natrci bas neka little money verzija " otisao kod nekog video i poslusao... i takodje kod ovog mog Jarana poslusao creative.

Hvala svakako na savetima ... i ponudi za slusanje :,,: cim se masim za budjelar eto me kod Shikija ... povedem mog imenjaka PRODAy-a i ako budemo dobri jos cemo se napiti :d

Ovo poslednje pod obavezno🙂

Uh, bolje nemoj... da ne navodim post izvesnog user-a iz Amerike, kada nam je rekao da je kod njih Z-5500 trenutno (oko novogodisnjih praznika) na popustu za 199$... :S:

Kupio bih 3 sistema momentalno za tea pare,za svaku sobu po jedan,i onda kad dodje neka zurka lelelele,srushio bih kucu😀

Uh, bolje nemoj... da ne navodim post izvesnog user-a iz Amerike, kada nam je rekao da je kod njih Z-5500 trenutno (oko novogodisnjih praznika) na popustu za 199$... :S:

To nisam hteo ni da pominjem :S: Steta stvarno ... mislim za sve nas ... ostanemo uskraceni za puno sta ,) njima em jaci standard em pristupacnije ...

Samo sam hteo da pohvalim Shiki-ja :smash: Covek je imao strpljenja maximalno da nas ceka oko celih sat vremena duze nego sto je bilo dogovoreno, primi u kucu da poslusamo sistem, demonstrira sve vrednosti istog, i bude dobar domacin povrh svega. Znaci sve sto je u ovom postu obecao je i ispunio ... jedino mi nismo bili bas neki gosti ali to cemo nadamo se imati prilike da ispravimo :S:

CESTITKE I HVALA :,,:

Zavidim mu na hladjenju kucista 😛

Samo sam hteo da pohvalim Shiki-ja :smash: Covek je imao strpljenja maximalno da nas ceka oko celih sat vremena duze nego sto je bilo dogovoreno, primi u kucu da poslusamo sistem, demonstrira sve vrednosti istog, i bude dobar domacin povrh svega. Znaci sve sto je u ovom postu obecao je i ispunio ... jedino mi nismo bili bas neki gosti ali to cemo nadamo se imati prilike da ispravimo :S:

CESTITKE I HVALA :,,:

Zavidim mu na hladjenju kucista 😛

Eh sad sam pocrvene,sramota me posle toliko pohvala😛

Sad samo josh da i tebi stignu pa da zalijemo to 🙂:bottle:

Oj boze, jos malo pa ces poceti da zalivas i za svaku osobu koja ti prodje ispred kuce, muvu koja ti uleti u sobu itd :d

BTW hvala na ulozenom vremenu i salji mi animanov msn :wave:

P.S. Jazz je bolji 😛

Oj boze, jos malo pa ces poceti da zalivas i za svaku osobu koja ti prodje ispred kuce, muvu koja ti uleti u sobu itd :d

BTW hvala na ulozenom vremenu i salji mi animanov msn :wave:

P.S. Jazz je bolji 😛

Postajem alkoholicar ubrzanim tempom 😀
Sva sreca pa radim a na poslu ne pijem pa ima nade za mene 😛

Roba stigla :,,: sve pohvale za sistem ... jos nisam prikopcao opticki tj digitalni izlaz ali i sa ovim zvuci fenomenalno :cigar:

Samo je potrebno takodje imati i DVD filmove, kvalitetan audio zapis i zvucnici pruzaju maximalno ... o BF2 da i ne govorim ... sesti u helikopter na Z 5500 i " malo ' odvrnuti i eto vam osecaj SAJGON REAL 😛

Nazad
Vrh Dno