Lazaboj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.03.2006
- Poena
- 345
1) Samsung Galaxy S8 - 4Gb/64Gb Sive boje. Savrseno ocuvan telefon sa fabrickom folijom na ledjima. Ledja bez crtica, ekran po koja jedva vidljiva crtica. Sam ram ima po koju tackicu ali se moze reci za izgled 9.8/10. Dolazi sa kutijom, punjacem (za Americko trziste), kablom, iglicom i knjizicama. Kabel je na jedmo mestu lepljen jer se guma prelomila ali je i dalje sasvim funkcionalan. Dolazi i Otter shockproof futrola. Ekran ima duhove ali je tako bez problema koristen godinama. Zamenjen zbog kupovine veceg telefona, onemocale deki oci. Zamena za Fold 3/4 moze i u kombinaciji sa drugim predmetima iz mojih oglasa.
Cena 100e.
2)Samsung Galaxy S9 - 4Gb/64Gb Ljubicaste boje. Cerkica koristila i uvek je bio u masci. Savrseno ocuvan telefon, ledja bez crtica kao i ram, ekran ima vidljive linijice - crtica, ali se moze reci za izgled 9/10. Dolazi sa kutijom, punjacem , kablom i knjizicama. Ekran nema duhove i prikaz je odlican. Zamenjen jer se moda promenila. Zamena za Fold 3/4 moze i u kombinaciji sa drugim predmetima iz mojih oglasa.
Cena 130e
0638968442
Cena 100e.
2)Samsung Galaxy S9 - 4Gb/64Gb Ljubicaste boje. Cerkica koristila i uvek je bio u masci. Savrseno ocuvan telefon, ledja bez crtica kao i ram, ekran ima vidljive linijice - crtica, ali se moze reci za izgled 9/10. Dolazi sa kutijom, punjacem , kablom i knjizicama. Ekran nema duhove i prikaz je odlican. Zamenjen jer se moda promenila. Zamena za Fold 3/4 moze i u kombinaciji sa drugim predmetima iz mojih oglasa.
Cena 130e
0638968442