@danijel Pljujem jovinu zato sto sam to prosao, a realno gledano, nista korisno nisam naucio. Izgubio sam 4 najbolje godine zivota dok su se drugi *****avali. Kad sam dosao do faxa, upao sam na sufinansiranje zbog toga sto su ovi iz "smesnih" gimnazija bili skroz odlicni, a ja sam imao 4.xx zbog naduvanih profesora koji nisu imali pojma o tome sta treba da predaju, a o kompleksima Boga da ne pricamo. 2 puta sam isao na popravni iz hemija, 2 puta trazio republicku komisiju i dobijao 4 zakljuceno. Ne znam za tvoju generaciju, ali iz moje generacije, posle zavrsene gimnazije vecina je otisla da se bavi necim drugim a ne onim za sta je isla u gimnaziju u nadi da ce zaboraviti te 4 godine... Od 21 u prvoj godini, jednu devojku smo izgubili na drugoj, 2 popravna, jedan nije prosla. Jedan je zavrsio na psihijatrijskom lecenju. Dvoje se prebacilo u druge skole. Od 17 preostalih, troje je otislo iz zemlje i bavi se necim desetim. Jedan uzgaja pecurke na veliko. Jedan svira bubnjeve u bendu. Par programera, 1 asistent. Ostali na sto strana, samo sto dalje od skole...