I za 4 godine nisu to svatio, ili si u toj 2. svagtio ali reko , kad sam vec stigo dovde da ne odustajem ?
Evo sta su meni pricali svi redom kad sam upisivao srednju.
"Prva godina je u svakoj skoli ista, isti predmeti isto sve, tako da ces imati istoriju, geografiju, biologiju gde god odes."-Ok, ajde da izguram to najbolje sto mogu.
"Druga godina je najteza, ali tu vec dolaze neki strucni predmeti, pa ce ti biti zanimljivije"-U drugoj dobijem likovno i istorija mi ostane, mada dobijem Elektroniku koju je covek ispredavao svaka mu cast, strucnjak nema sta.Ovde vec shvatam polako sta se desava.Sto se informatike tice u prvoj godini Word, Excel u drugoj potpuno isto sve.Al ajde, ako kazu da je druga najteza da i to izguram, a od trece vec krecu "strucni predmeti" jel te.
"Treca godina sve sami strucni predmeti, ucices sta te zanima".-Dodjem ja u trecu i kad sam video koji "strucnjaci" predaju i sta predaju, shvatam sta sam upisao, medjutim kad sam vec dosao dotle, da je onda i zavrsim.
Evo me sad u 4. ostalo jos malo, a ja iz skole sto se znanja tice nista nisam poneo, vec sve sto me je zanimalo sam ucio sam, iz drugih izvora.
Tako da je to neko moje iskustvo sto se tice skolu koju sam upisao.