Mora bas ta, ocz nikako nije bolja pogotovo kada odstoji neko vreme, mozes se oteliti u najboljem slucaju dok se ne razmaze, cak i ako se greje fenom (evo upravo potrosio spric i jedva sam cekao da dodje do toga da bih se mogao vratiti na silver)!!Jel baš mora ta? Mislim, OCZ Freeze je dosta bolja pasta, a košta ~400 dinara, i bilo je u Adi, a mislim da i WW ima, nisam siguran.
Jedino ako imas novu da kupim, necu da bude otislo po nabavnoj ceni 😉Pa javi se meni ako ti treba Arctic Silver majku mu 😀
Da, trebao bih slikati u pojedinim situacijama kakve to rezultate daje (cesto samo 20-30% cpu/gpu-a zavrsi u kontaktu sa kulerom na taj nacin)!!Sta ima da se razmazuje, stavis zrno na sredinu HSa i to je to. 🙂
Ako stavis premalo dace takve rezultate.😉Da, trebao bih slikati u pojedinim situacijama kakve to rezultate daje (cesto samo 20-30% cpu/gpu-a zavrsi u kontaktu sa kulerom na taj nacin)!!
definisi to dosta bolja pasta 🙂Jel baš mora ta? Mislim, OCZ Freeze je dosta bolja pasta, a košta ~400 dinara, i bilo je u Adi, a mislim da i WW ima, nisam siguran.

Ne kazem da je to neki problem, ali i taj minimalni sloj koji stavis ima viska, pod pritiskom kulera pasta ce ici sa strane. Mozes da stavis malo vece zrno na sredinu.Nikada za ovih 10ak godina od kada stavljam pastu na taj nacin nisam imao problem sa curenjem sa strane. Stavljam samo minimalni sloj koliko je potrebno i to je to!U svakom slucaju pobornik sam onog da je bolje da ima i viska nego da gledam u pasulj da li fali 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari