iksde
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.11.2007
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD 5800x
- Matična ploča
- Asrock B550 Extreme4
- RAM
- 2x8@3600
- GPU
- msi suprim x RTX 3080
- PSU
- Asus ROG STRIX 850W
- Kućište
- NZXT H 710
- Monitor
- LG 27gp850
- Pristup internetu
- Optički internet
Jedno zlo nikad ne ide samo 🙂 Posto je otkzala graficka doslo je na red i napajanje. Dugi niz godina lepo me je sluzio Chieftec od 400W koj sam kupio uz kuciste, neki BX...
Racunar je
AMD x3 435
Biostar TA 870+
Ati 7770
2x4GB memorije
2x HD
dvd
zvucna kartica
dva ventilatora
Posto sam emotivno vezan za ovo kuciste jer deca mogu da sede na njemu a i ponekad da ga sutnu, verovatno cu ga zadrzati i za sledecu konfiguraciju. Citajuci komentare po forumu vidim da Chieftec i nije narocito otporan na prasinu. Uslovi u kuci su takvi da se redovno dize i pored usisivaca i racunar zna da je skuplja u velikim kolicinama. Hteo bih da uzmem kvalitetno napajanje za sto manje novaca a da bude spremno za sledeci racunar koji naravno nemam u planu za ovu godinu. Budzet 7-8k dinara, mozda i malo vise.
Racunar je
AMD x3 435
Biostar TA 870+
Ati 7770
2x4GB memorije
2x HD
dvd
zvucna kartica
dva ventilatora
Posto sam emotivno vezan za ovo kuciste jer deca mogu da sede na njemu a i ponekad da ga sutnu, verovatno cu ga zadrzati i za sledecu konfiguraciju. Citajuci komentare po forumu vidim da Chieftec i nije narocito otporan na prasinu. Uslovi u kuci su takvi da se redovno dize i pored usisivaca i racunar zna da je skuplja u velikim kolicinama. Hteo bih da uzmem kvalitetno napajanje za sto manje novaca a da bude spremno za sledeci racunar koji naravno nemam u planu za ovu godinu. Budzet 7-8k dinara, mozda i malo vise.